.
.
.
.
.

Παρασκευή, 08 Μαΐου 2020

Μερική ακύρωση απόφασης του Δ.Σ. Σοφάδων: 20.000 ευρώ για ειδικό σκοπό, θα πήγαιναν να γίνουν χαλίκι...

Σε μερική ακύρωση απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Σοφάδων σχετικά με την 9η αναμόρφωση του προϋπολογισμού του Δήμου οικονομικού έτους 2020 που ήρθε προς ψήφιση στη δια περιφοράς συνεδρίαση της 15ης Απριλίου 2020 προχώρησε ο Συντονιστής της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας - Στ. Ελλάδας Ν. Ντίτορας.

Οι 10 προσληφθέντες εργάτες για 5 ημερομίσθια το Μάιο στο Δήμο Λίμνης Πλαστήρα

Τις 10 προσλήψεις εργατών για 5 ημερομίσθια το μήνα Μάιο γνωστοποίησε με απόφασή του ο Δήμαρχος Λίμνης Πλαστήρα Π. Νάνος μετά από σχετική πρόσκληση υποβολής αιτήσεων που προηγήθηκε.

Πρόστιμα 330.000 ευρώ σε ηλεκτρονικές επιχειρήσεις εμπορίας κινητών τηλεφώνων και προϊόντων τεχνολογίας

H Γενική Διεύθυνση Προστασίας Καταναλωτή της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου & Προστασίας Καταναλωτή του Υπουργείου Ανάπτυξης & Επενδύσεων δέχθηκε, το τελευταίο χρονικό διάστημα, πλήθος καταγγελιών καταναλωτών που σύναψαν συμβάσεις εξ αποστάσεως με ηλεκτρονικά καταστήματα εμπορίας προϊόντων υψηλής τεχνολογίας, ιδίως κινητών τηλεφώνων, σχετικά:

Κλειστά εξωτερικά σύνορα έως τις 15 Ιουνίου αποφάσισε η Κομισιόν

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή κάλεσε σήμερα τα κράτη μέλη του χώρου Σένγκεν και τα συνδεδεμένα κράτη Σένγκεν να παρατείνουν τον προσωρινό περιορισμό των μη ουσιωδών μετακινήσεων προς την ΕΕ για άλλες 30 μέρες, έως τις 15 Ιουνίου.

Μέχρι και δύο επιβάτες από σήμερα (8/5) στα ΤΑΞΙ - Υποχρεωτική η χρήση μη ιατρικής μάσκας

Επιτρέπεται από σήμερα, 8 Μαΐου 2020, η μεταφορά δύο επιβατών, εκτός από τον οδηγό, στα επιβατηγά οχήματα δημόσιας χρήσης (ΤΑΞΙ) και στα επιβατηγά ιδιωτικής χρήσης (Ι.Χ.) οχήματα με οδηγό μέχρι πέντε θέσεων, με ΚΥΑ που συνυπέγραψε ο Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών κ. Γιάννης Κεφαλογιάννης.

Οι επιχειρήσεις και τα καταστήματα που θα λειτουργούν από Δευτέρα 11 Μαΐου

Οι δραστηριότητες των οικονομικών φορέων που επανεκκινούν την Δευτέρα 11 Μαΐου και οι κανόνες λειτουργίας τους γνωστοποιήθηκαν απόγευμα της Παρασκευής 8 Μαΐου από τον Υφυπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Νίκο Παπαθανάση.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ