.
.
.
.

Πέμπτη, 18 Ιουνίου 2020

Στη Βουλή το αίτημα του Ι.Σ. Καρδίτσας για προσλήψεις στο χώρο της υγείας μέσω ερώτησης του Κυρ. Βελόπουλου

Ερώτηση στη Βουλή προς τον Υπουργό Υγείας Βασ. Κικίλια κατέθεσε σήμερα (Πέμπτη 18/6) ο πρόεδρος της "Ελληνικής Λύσης" και Βουλευτής Λάρισας Κυρ. Βελόπουλος σχετικά με τις αναγκαίες προσλήψεις μόνιμου προσωπικού στις Υγειονομικές Δομές Καρδίτσας κάνοντας αναφορά σε σχετικό δημοσίευμα του Ιατρικού Συλλόγου Καρδίτσας.

Απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών άνω του 1,5 τόνου, κάθε Παρασκευή και Κυριακή για την θερινή περίοδο

Στο πλαίσιο της μείωσης των κυκλοφοριακών προβλημάτων, της βελτίωσης της οδικής κυκλοφορίας, της παροχής στους χρήστες των δικτύων ποιοτικότερων υπηρεσιών και της αύξησης του βαθμού οδικής ασφάλειας, με απώτερο σκοπό την αποφυγή πρόκλησης τροχαίων ατυχημάτων,

Σ.Ε.Α. Παλαμά: "Απόλυτα επιτυχημένη και 43η αιμοδοσία του συλλόγου μας!"

Για ακόμη μια φορά οι αιμοδότες-μέλη μας "έδειξαν" τον δρόμο για αλληλεγγύη σε συνανθρώπους μας, ιδιαίτερα σε αυτό το δύσκολο διάστημα στα "απόνερα" της πανδημίας και η ανταπόκριση τους στο κάλεσμα μας για προσφορά αίματος ήταν συγκινητική!

Κ. Τσιάρας: "Κάνουμε βήματα ώστε ο Ν. Καρδίτσας να ανακτήσει τη θέση που του αξίζει"

Ο Υπουργός Δικαιοσύνης κ. Κώστας Τσιάρας με αφορμή την ένταξη των έργων «Κατασκευή δικτύου αποχέτευσης ακαθάρτων και Εγκαταστάσεων Επεξεργασίας Λυμάτων οικισμών εντός λεκάνης απορροής της Λίμνης Ν. Πλαστήρα»,

Κοντά στην υπογραφή της σύμβασης η προμήθεια υλικών αγροτικής οδοποιίας για τον ΤΟΕΒ Σελλάνων

Υπογράφεται το επόμενο διάστημα από τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας η σύμβαση του έργου για την προμήθεια υλικών αγροτικής οδοποιίας για τον ΤΟΕΒ Σελλάνων.

Η θέση της παράταξης «Η Θεσσαλία στην καρδιά μας» σχετικά με το εργοστάσιο παραγωγής στερεών καυσίμων στη Μαγνησία

Στη χθεσινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου κληθήκαμε ως σώμα να γνωμοδοτήσουμε σχετικά με την περιβαλλοντική αδειοδότηση του έργου Ολοκληρωμένη Εγκατάσταση Διαχείρισης Αποβλήτων Βόλου.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ