.
.
.
.

Κυριακή, 12 Ιουλίου 2020

Κ. Γκαβογιάννης: "Παραδοχή ανικανότητας ή σκοπιμότητες;"

Ο Δήμαρχος Καρδίτσας βρήκε το θάρρος να κάνει το πρώτο βήμα και να υιοθετήσει έστω και μία από τις παροτρύνσεις μας. Σε πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο ζήτησε ομόφωνη απόφαση για να προχωρήσει σε εργασίες επισκευής των ποδηλατοδρόμων.

Υπέρ της ανακατασκευής της ιστορικής Γέφυρας Κοράκου στην Κοιλάδα του Αχελώου ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης

Στην παρέμβασή του κατά τη διάρκεια της συζήτησης με φορείς στα Πράμαντα Ιωαννίνων ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε και στην ανακατασκευή της ιστορικής γέφυρας Κοράκου στην Κοιλάδα του Αχελώου.

Ελλάδα: 31 νέα κρούσματα covid 19, κανένας νέος θάνατος (12/7) - Σε ποιες περιοχές εντοπίστηκαν

Σύμφωνα με την ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορωνοϊό που εξεδωσε ο ΕΟΔΥ για την Κυριακή 12 Ιουλίου είχαμε 31 νέα κρούσματα στη χώρα μας αλλά κανένα νέο θάνατο από την ασθένεια.

Έλεγχος δειγμάτων χλοοτάπητα για το γήπεδο του αθλητικού κέντρου Αγ. Νικολάου

Θέμα χρόνου (λίγου) είναι να ξεκινήσουν οι εργασίες τοποθέτησης συνθετικού χλοοτάπητα στο γήπεδο Αγίου Νικολάου (πρώην γήπεδο ΕΠΣΚ), του Δήμου Καρδίτσας αλλάζοντας δραματικά προς το καλύτερο τόσο την εικόνα, όσο και την χρηστικότητα του χώρου.

Δημ. Παπακώστας: "Θεσσαλία: Κάποιος να ξυπνήσει τον...'κοιμώμενο γίγαντα' της Εθνικής οικονομίας!"

Η Πανδημία,η οικονομική ύφεση ,οι ανατροπές που επήλθαν στα παγιωμένα ,τα έως χθες κοινώς αποδεκτά ,τις κατεστημένες αντιλήψεις περί Κράτους, Δημόσιου Τομέα, Συστήματος Υγείας , κοινωνικής αλληλεγγύης και εργασίας στο γραφείο, κτύπησαν την... καμπάνα της εγρήγορσης ,της αφύπνισης ,της αναγκαίας στροφής στα μοντέλα ανάπτυξης , κοινωνικής και πολιτικής δράσης.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ