.
.
.

Τρίτη, 14 Ιουλίου 2020

"Έκπτωτος ο Ρίζος Κομήτσας από το αξίωμα του Περιφερειακού Συμβούλου Θεσσαλίας"

Έκπτωτο έκρινε η Δικαιοσύνη τον περιφερειακό σύμβουλο κ. Ρίζο Κομήτσα, μετά από δικαστική διαμάχη, με τον Κ. Χρήστο Γελλαλή (α’ αναπληρωματικό), όπως αναφέρεται μετά από δήλωση των νομικών του δευτέρου κ.κ. Μαρίας Γαλλιού και Σωτήρη Κυβέλο, από την θέση του Περιφερειακού συμβούλου Θεσσαλίας και μετά την 25/01 ημέρα που απέκτησε την ιδιότητα του θρησκευτικού λειτουργού.

Ελπιδοφόρο με σημαντικές προοπτικές ανάπτυξης το νέο Τμήμα ΑΕΙ Δημόσιας και Ενιαίας Υγείας της Καρδίτσας (+Φώτο)

Ολοκλήρωσε το πρώτο έτος λειτουργίας στην Καρδίτσα το νεοϊδρυθέν Πανεπιστημιακό Τμήμα Δημόσιας και Ενιαίας Υγείας και τα ακαδημαϊκά δεδομένα που υπάρχουν συνηγορούν στην άποψη ότι το συγκεκριμένο ΑΕΙ είναι ελπιδοφόρο με σημαντικές προοπτικές ανάπτυξης τα επόμενα χρόνια.

Κάλεσμα του Τ.Σ. Καρδίτσας της ΚΝΕ για το Αντιιμπεριαλιστικό Διήμερο – Κατασκήνωση στο Στόμιο Λάρισας

Φίλες και φίλοι,

σε λίγες ημέρες το Στόμιο της Λάρισας θα υποδεχτεί μια διαφορετική κατασκήνωση. Από τις 17 μέχρι και τις 19 Ιούλη, ανοίγει τις πύλες του το Αντιιμπεριαλιστικό Διήμερο της ΚΝΕ με σύνθημα: «Μένουμε δυνατοί - περνάμε στην αντεπίθεση. Με το ΚΚΕ για το σοσιαλισμό!».

Προς δημοπράτηση η ενεργειακή αναβάθμιση του δημοτικού παιδικού σταθμού στον Παλαμά

Την έγκριση για την δημοπράτηση της ενεργειακής αναβάθμισης του παιδικού σταθμού Παλαμά, συνολικού προϋπολογισμού 80.000 ευρώ έδωσε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

Σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας κηρύχθηκαν περιοχές στις Π.Ε. Λάρισας και Τρικάλων

Σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας κήρυξε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός περιοχές στους Δήμους Ελασσόνας και Κιλελέρ της Π.Ε. Λάρισας και του Δήμου Τρικκαίων της Π.Ε. Τρικάλων.

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ