.
.
.

Τετάρτη, 15 Ιουλίου 2020

Γενική συνέλευση ανακοίνωσε ο Γ.Σ. Σοφάδων

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΟΦΑΔΩΝ καλεί τα μέλη του συλλόγου σε τακτική γενική συνέλευση την Πέμπτη 23 Ιουλίου 2020 και ώρα 20:00 στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης

Παρέμβαση Γ. Κωτσού στη Βουλή για εκτροφείο Άγριων Πτηνών-Πεστροφογεννητικό Σταθμό στην περιοχή Μουζακίου

Παρέμβαση στην Επιτροπή Περιβάλλοντος της Βουλής έκανε ο Βουλευτής Ν.Δ. Ν. Καρδίτσας κ. Γιώργος Κωτσός για στήριξη των σημαντικών δομών περιβαλλοντικής προστασίας και αειφόρου ανάπτυξης της περιοχής Μουζακίου, αλλά και της χώρας γενικότερα.

Νέα μελέτη από την Περιφέρεια Θεσσαλίας για την έξοδο της Καρδίτσας στον Ε 65

Ολοκληρώνονται από την Περιφέρεια Θεσσαλίας οι διαδικασίες δημοπράτησης, προκειμένου να συμβασιοποιηθεί η μελέτη ανακατασκευής οδικού τμήματος μήκους 2 χλμ περίπου, στον άξονα Καρδίτσα -Ρεντίνα, από το πέρας της γέφυρας Σοφαδίτη μετά την Τοπική Κοινότητα Κέδρου, έως τη σύνδεση με τον ανισόπεδο κόμβο Ανάβρας του αυτοκινητόδρομου Κεντρικής Ελλάδας Ε 65.

Ανακοίνωση των Συνεργαζόμενων Συνταξιουχικών Οργανώσεων ν. Καρδίτσας για την απόφαση του ΣτΕ

Ολοκληρώθηκε η νομική διαδικασία για την συνταγματικότητα των νόμων Βρούτση – Κατρούγκαλου με την πιλοτική δίκη, με την οποία εκδικάστηκε 10/1/2020 το αίτημα του ΕΦΚΑ με εντολή του κ. Βρούτση και όχι των συνταξιούχων.

Συγχωνεύσεις νηπιαγωγείων στην Καρδίτσα ενέκρινε το Υπουργείο

Την συγχώνευση τεσσάρων δυάδων νηπιαγωγείων στην πόλη της Καρδίτσας, αποφάσισε το υπουργείο Παιδείας εγκρίνοντας τη σχετική εισήγηση της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ