.
.
.

Πέμπτη, 16 Ιουλίου 2020

Αποχή και στάση εργασίας των εργαζομένων της ΔΟΫ Καρδίτσας την Παρασκευή (17/7)

Σε διπλή ουσιαστικά κινητοποίηση προχωρούν την Παρασκευή 17 Ιουλίου οι εργαζόμενοι στη ΔΟΫ Καρδίτσας με αφορμή το τραγικό περιστατικό στην εφορία Κοζάνης.

Βίντεο για την προβολή του νομού δημιουργεί το ΕΒΕ - Προκήρυξη πρόσληψης στελεχών για το open mall

Ένα βίντεο μέσω του οποίου θα προβάλλονται οι ομορφιές και τα αξιοθέατα του νομού Καρδίτσας, αποφάσισε να χρηματοδοτήσει το Επιμελητήριο Καρδίτσας.

Την αξιοποίηση του αεροδρομίου Μυρίνης ζητά το Επιμελητήριο

Σημαντικό αναπτυξιακό ρόλο μπορεί να παίξει το αεροδρόμιο Μυρίνης για το νομό Καρδίτσας, υποστήριξε ο γραμματέας του Επιμελητηρίου κ. Ευριπίδης Παπουτσής, άποψη που βρήκε απόλυτα σύμφωνα και τα υπόλοιπα μελή του Σώματος που παρέστησαν στην συνεδρίαση της  16ης Ιουλίου.

Την Κυριακή 19 Ιουλίου το ετήσιο Μνημόσυνο του Κωνσταντίνου Τρέμμα

Τελούμε την Κυριακή 19 Ιουλίου 2020 στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Καρδίτσας το ετήσιο Μνημόσυνο για την Ανάπαυση της ψυχής του Αγαπημένου μας Συζύγου, Πατέρα, Παππού, Αδελφού και Θείου Κωνσταντίνου Βασ. Τρέμμα.

Ερώτηση Βουλευτών του ΚΚΕ για τις ζημιές από χαλαζοπτώσεις σε καλλιέργειες των Δήμων Παλαμά και Καρδίτσας

Ερώτηση προς τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης με την οποία ζητά την άμεση και δίκαιη αποζημίωση των αγροτών του Ν. Καρδίτσας για τις ζημιές στις καλλιέργειές τους από χαλαζοπτώσεις, κατέθεσαν στη Βουλή οι Βουλευτές του ΚΚΕ Γ. Λαμπρούλης και Δ. Μανωλάκου.

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ