.
.
.

Παρασκευή, 17 Ιουλίου 2020

Υποχρεωτική η χρήση μάσκας στα σούπερ μάρκετ για εργαζομένους και καταναλωτές από το Σάββατο (18/7)

Υποχρεωτική καθίσταται από το πρωί του Σαββάτου (18/7), έπειτα από σχετική Κοινή Υπουργική Απόφαση, η χρήση μη ιατρικής μάσκας στα σούπερ μάρκετ τόσο για εργαζομένους όσο και για καταναλωτές.

Σε πρόσληψη διδακτικού προσωπικού με ωριαία αποζημίωση θα προχωρήσει η Σ.Μ.Υ. Τρικάλων

Η Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών (Ανώτερη Στρατιωτική Σχολή Υπαξιωματικών), με έδρα τα Τρίκαλα Θεσσαλίας, για την κάλυψη των εκπαιδευτικών αναγκών της, για το ακαδημαϊκό έτος 2020 - 2021, προκηρύσσει την πρόσληψη, με επιλογή, διδακτικού προσωπικού με ωριαία αποζημίωση.

Την Κυριακή 19 Ιουλίου το 40ήμερο Μνημόσυνο του Δημήτριου Παπάρα

Τελούμε την Κυριακή 19 Ιουλίου 2020 στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Καρδίτσας το 40ήμερο Μνημόσυνο για την Ανάπαυση της ψυχής του Αγαπημένου μας Πατέρα, Παππού, Αδελφού και Θείου Δημήτριου Παπάρα.

Ε.Ο.Δ.Υ.: Ένας νέος θάνατος και 28 νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα (17/7) - Οι περιοχές που εντοπίστηκαν

Γνωστοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 17 Ιουλίου από τον Ε.Ο.Δ.Υ. η ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορονοϊό.

Τέσσερις συμβασιούχους θα προσλάβει ο Συνδέσμος Ύδρευσης Δήμου Καρδίτσας και Λοιπών Δήμων

Σε πρόσληψη τεσσάρων ατόμων με 8μηνες συμβάσεις, για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών ανταποδοτικού χαρακτήρα θα προχωρήσει ο Συνδέσμος Ύδρευσης Δήμου Καρδίτσας και Λοιπών Δήμων.

Ξεκινά η μελέτη για την ασφαλή λειτουργία του ταμιευτήρα της Κάρλας

Ξεκινά η εξειδικευμένη μελέτη για την εύρυθμη λειτουργία του ταμιευτήρα της λίμνης Κάρλα, με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κ.Αγοραστό να υπογράφει τη σύμβαση του έργου «Υποστηρικτικές Μελέτες για την έγκριση από τη Διοικητική Αρχή Φραγμάτων του Ταμιευτήρα Κάρλας»,  προϋπολογισμού 318.222 ευρώ.

ΕΦΚΑ: Οι ημερομηνίες προπληρωμής των κύριων και επικουρικών συντάξεων Αυγούστου

Στο πλαίσιο της εφαρμογής του μέτρου της ταυτόχρονης καταβολής των κύριων και επικουρικών συντάξεων το Διοικητικό Συμβούλιο του e-ΕΦΚΑ αποφάσισε στη συνεδρίαση της 16ης Ιουλίου το ακόλουθο πρόγραμμα προπληρωμής των κύριων και επικουρικών συντάξεων:

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ