.
.
.

Σάββατο, 18 Ιουλίου 2020

Τιμητική εκδήλωση για τον άξιο της πατρίδας «Μαύρο Καβαλάρη», Στρατηγό και Πρωθυπουργό Νικόλαο Πλαστήρα

Ο Σύλλογος Καρδιτσιωτών Αττικής «Ο Άγιος Θωμάς» και ο Σύλλογος Θεσσαλών Μαραθώνα-Νέα Μάκρη-Ραφήνας «Ο Ρήγας Φεραίος» υπό την αιγίδα της Ομοσπονδίας Θεσσαλικών Σωματείων Αττικής «Η Πανθεσσαλικής Στέγη»

Πρόταση για «μετακόμιση» του σταθμού Δημοτικών ποδηλάτων της πλατείας Λάππα

Γνωμοδότηση υπέρ της μεταφοράς του σταθμού δημοτικών ποδηλάτων που βρίσκεται στην πλατεία Λάππα και ουσιαστικά είναι εκτός λειτουργίας, αποφάσισε να κάνει η Δημοτική Κοινότητα Καρδίτσας, στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου.

Συναντήσεις Δημάρχου Λίμνης Πλαστήρα Παν. Νάνου στην Αθήνα

Χρήσιμες συναντήσεις με πολιτικούς και υπηρεσιακούς παράγοντες είχε ο δήμαρχος Πλαστήρα Παναγιώτης Νάνος κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στην Αθήνα, συνοδευόμενος από το γραμματέα του Δήμου Βασίλη Μπράντζο.

Πέρασαν από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα οι δαπάνες για αθλητικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις

Σε εξειδίκευση των δαπανών ύψους 17.879,68 ευρώ για πραγματοποίηση αθλητικών - πολιτιστικών δραστηριοτήτων τον Ιούλιο και τον Αύγουστο του 2020 προχώρησε μετά από συνεδρίασή της η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα.

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας προχωρά στην έκδοση οικοδομικής άδειας για την νέα συνδετήρια πτέρυγα του ΓΝΛ

Με δύο υποστηρικτικές μελέτες, η Περιφέρεια Θεσσαλίας προχωρά τις διαδικασίες για την ανέγερση νέας πτέρυγας στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, ένα έργο που οδηγεί σε αισθητή αναβάθμιση των υποδομών δημόσιας υγείας στην πόλη και σε όλη τη Θεσσαλία.

Στ. Πέτσας: Θέμα λίγων ημερών η ανακοίνωση για τον τρόπο και το χρόνο που θα πληρωθούν τα αναδρομικά των συνταξιούχων

Να μην προσφύγουν στη Δικαιοσύνη όσοι δεν το έχουν κάνει ήδη κάλεσε τους συνταξιούχους που δικαιούνται αναδρομικά ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «ΣΚΑΪ» και το δημοσιογράφο Γ. Αυτιά καθώς όπως ανέφερε σε λίγες ημέρες θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση από τον Πρωθυπουργό για τον τρόπο και το χρόνο με τον οποίο θα γίνει η καταβολή των αναδρομικών οριζόντια σε όλους τους δικαιούχους.

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ