.
.
.

Κυριακή, 19 Ιουλίου 2020

Διέλυσε το ατομικό της ρεκόρ στα 10.000 μ. βάδην η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη!

Εξαιρετική εμφάνιση για την Αντιγόνη Ντρισμπιώτη του ΑΣΣ Αλέξανδρος Μακεδονίας που διέλυσε το ατομικό της ρεκόρ στα 10.000 μ. βάδην στο διασυλλογικό πρωτάθλημα της Θεσσαλονίκης.

Εργασίες επισκευής και συντήρησης σε δεκάδες σχολεία του Δήμου Καρδίτσας

Σε εξέλιξη βρίσκεται μία σημαντική εργολαβία στο Δήμο Καρδίτσας που αφορά στην επισκευή, συντήρηση σχολικών κτιρίων και αύλειων χώρων σε σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, στα γεωγραφικά όρια του Δήμου.

Πρώτη Κυριακή των εκπτώσεων στην Καρδίτσα: Καταστηματάρχες και καταναλωτές διάλεξαν θάλασσα και βούνο!

Την πλάτη για τα καλά γύρισαν καταστηματάρχες και καταναλωτές στην πρώτη Κυριακή των εκπτώσεων όπου τα καταστήματα είχαν τη δυνατότητα να είναι ανοικτά.

Μέτρα προστασίας για τον Ιό του Δυτικού Νείλου από τη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας Θεσσαλίας

Στο πλαίσιο άσκησης πολιτικών διασφάλισης της υγείας των πολιτών, η Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας, το τμήμα Δημόσιας Υγιεινής της Περιφέρειας Θεσσαλίας, η Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας σε συνεργασία με τους Δήμους,

Ανακοίνωση του Ε.Ο.Δ.Υ. για περιστατικά λοίμωξης από τον ιό του Δυτικού Νείλου σε Καρδίτσα και Ξάνθη

Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) ενημερώνει ότι διαγνώσθηκαν στη χώρα μας τα πρώτα δύο εργαστηριακά επιβεβαιωμένα περιστατικά λοίμωξης από τον ιό του Δυτικού Νείλου για την περίοδο μετάδοσης 2020, το ένα στην Περιφερειακή Ενότητα Ξάνθης (Δήμο Τοπείρου) και το άλλο στην Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας (Δήμο Καρδίτσας).

Εντοπίστηκε και συνελήφθη ο ισοβίτης που δεν επέστρεψε από άδεια στις φυλακές Τρικάλων

Συνελήφθη απογευματινές ώρες χθες Σάββατο (18/7) στη Θεσσαλονίκη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαριλάου-Αναλήψεως 53χρονος ημεδαπός, ο οποίος κρατείτο στο Κατάστημα Κράτησης Τρικάλων και την 17η Ιουλίου δεν επέστρεψε έπειτα από άδεια που είχε λάβει.

Κράμπες: Τι υποδεικνύουν και τι να φάτε για να σας περάσουν

Η καταπόνηση των μυών από την ενδεχόμενη αυξημένη σωματική άσκηση, η αφυδάτωση ιδίως κατά τις μέρες με αυξημένη θερμοκρασία, ή απλά μια “άβολη” στάση σώματος για μια παρατεταμένη χρονική περίοδο, μπορεί να οδηγήσουν σε μυϊκές κράμπες.

Στασιμότητα στο θέμα του κλειστού κέντρου φιλοξενίας στο Βλοχό

«Σιγή ασυρμάτου» επικρατεί στο θέμα της δημιουργίας κλειστού κέντρου φιλοξενίας κατοίκων τρίτων χωρών στην περιοχή του Βλοχού, καθώς τους τελευταίους μήνες δεν έχει καταγραφεί η παραμικρή εξέλιξη.

Κορονοϊός: Νέο ρεκόρ ημερήσιων κρουσμάτων στον κόσμο!

Συνεχίζει να “επελαύνει” ο κορονοϊός, καθώς για δεύτερη συνεχόμενη o Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας ανακοίνωσε αύξηση ρεκόρ στα ημερήσια κρούσματα, με το σύνολο να αυξάνεται κατά 259.848 σε 24 ώρες.

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ