.
.
.

Τετάρτη, 22 Ιουλίου 2020

Παραπέμπεται στο Ειδικό Δικαστήριο με 177 “ναι” ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος

'Ασκηση δίωξης για τον πρώην αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλο αποφάσισε η Ολομέλεια και για τα 8 αδικήματα που πρότεινε στο πόρισμα της η ειδική κοινοβουλευτική επιτροπή προκαταρκτικής εξέτασης.

Βουλή: Αποχώρησε ο ΣΥΡΙΖΑ από την ψηφοφορία για τον Παπαγγελόπουλο

Ο ΣΥΡΙΖΑ αποχώρησε από την Ολομέλεια της Βουλή, όπου εξελίσσεται η συζήτηση για το πόρισμα της προανακριτικής επιτροπής και τη δίωξη του πρώην υπουργού Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλου.

Μαγνησία: Σύλληψη για καλλιέργεια 13 δενδρυλλίων χασίς

Συνελήφθη την Τετάρτη το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, ένα άτομο, κατηγορούμενο για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.

Αποδεκτή η παραίτηση τοπικού συμβούλου στο Αρτεσιανό

Αποδεκτή έγινε σήμερα Τετάρτη (22/7) η δήλωση παραίτησης του κ. Αθανάσιου Γ. Αδάμου από το αξίωμα του συμβούλου της Κοινότητας Αρτεσιανού από τον Αντιδήμαρχο Διοικητικών Υπηρεσιών, ΚΕΠ & Υπηρεσιών Δημόσιας Υγείας κ. Αριστ. Σπάνια που εκτελεί χρέη Δημάρχου λόγω της απουσίας του κ. Β. Τσιάκου.

E.Ο.Δ.Υ.: Τρεις νέοι θάνατοι και 200 συνολικά - 32 νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα (Τετάρτη 22/7) - Που εντοπίστηκαν

Γνωστοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 22 Ιουλίου από τον Ε.Ο.Δ.Υ. η ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορονοϊό.

Από 23 έως 27 Ιουλίου οι αιτήσεις για δύο καθαριστές/στριες στο Δήμο Σοφάδων

Άμεσα προχώρησε στη δημοσίευση της προκήρυξης για την πρόσληψη δύο καθαριστών/στριών εσωτερικών χώρων ο Δήμος Σοφάδων μετά την σχετική απόφαση που έλαβε χθες η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου.

Λαπαροσκοπική χαμηλή πρόσθια εκτομή εντέρου στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας

Λαπαροσκοπική χαμηλή πρόσθια εκτομή εντέρου πραγματοποιήθηκε σε ασθενή 72 ετών, η οποία διαγνώσθηκε με πρωτοπαθή εστία στην περιοχή του ορθού, στα πέντε εκατοστά από τον πρωκτό, με αποφρακτικά φαινόμενα και αιμορραγία.

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ