.
.
.

Κυριακή, 05 Ιουλίου 2020

Έμαθαν και τους δύο τελευταίους αντιπάλους τους Αναγέννηση και Τιτάνες Παλαμά

Μετά την άνοδο του Αμπελώνα το Σάββατο (4/7) έκλεισαν και τα άλλα δύο εναπομείναντα εισιτήρια στο 4ο όμιλο της Γ Εθνικής όπου μετέχουν και οι δύο ομάδες του νομού μας, Αναγέννηση και Τιτάνες Παλαμά.

Ο θυελλώδης άνεμος «πέταξε» τσίγκινο παράπηγμα σε μπαλκόνι πολυκατοικίας στην Καρδίτσα! (+Φώτο +Βίντεο)

Ένα πρωτόγνωρο περιστατικό συνέβη σήμερα Κυριακή (5/7) στην οδό Νικηταρά 63 της Καρδίτσας, το οποίο οι περίοικοι θα θυμούνται σίγουρα για πολλά χρόνια!

Δόθηκε παράταση στις αιτήσεις εγγραφών στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του ΟΑΕΔ

Μέχρι την Τετάρτη 8 Ιουλίου 2020 και ώρα 23:59 παρατείνεται η προθεσμία υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων για εγγραφές και επανεγγραφές βρεφών-νηπίων στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς (ΒΝΣ) του Οργανισμού για τη σχολική χρονιά 2020- 2021.

Ολοκληρωτική καταστροφή βαμβακοκαλλιεργειών σε Φύλλο, Λεύκη και Ορφανά από το μπουρίνι που «σάρωσε» το Ν. Καρδίτσας! (+Φώτο +Βίντεο)

Νέο μπουρίνι ξέσπασε ξαφνικά σήμερα Κυριακή (5/7), γύρω στις 4 το απόγευμα στο Νομό Καρδίτσας «σαρώνοντας» ολόκληρο τον κάμπο και τα βουνά (διήρκησε πάνω από 1,5 ώρα)!

Η Ελλάδα κλείνει τα σύνορά της για τη Σερβία

Την αναστολή από αύριο, Δευτέρα, έως τις 15 Ιουλίου της πρόσβασης των Σέρβων υπηκόων στην Ελλάδα από όλα ανεξαιρέτως τα σημεία εισόδου, ανακοίνωσε η κυβέρνηση, λόγω της έξαρσης κρουσμάτων που καταγράφεται στη χώρα.

"Η ΙΡΑ Καρδίτσας στην 3η εβδομάδα δράσης ΙΡΑ"

Για μια ακόμη χρονιά η τοπική διοίκηση Καρδίτσας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών ήταν πιστή στο ραντεβού της και μαζί με τις περισσότερες τοπικές διοικήσεις της χώρας υποστήριξαν την 3η εβδομάδα δράσης του ελληνικού εθνικού τμήματος ΙΡΑ, με ποικιλία δράσεων.

Συνεχίζουν το δικαστικό αγώνα οι Δήμοι Καρδίτσας και Παλαμά για την υπόθεση Energa – Hellas Power

Επιπλέον χρήματα μέσω της δικαστικής οδού θα διεκδικήσουν οι Δήμοι Καρδίτσας και Παλαμά από την υπόθεση που εμπλέκονταν οι ιδιωτικές εταιρείες παροχής ηλεκτρικού ρεύματος Energa και Hellas Power.

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ