.
.
.

Τετάρτη, 08 Ιουλίου 2020

Εξοικονόμηση δεκάδων χιλιάδων ευρώ ετησίως "υπόσχεται" μελέτη εξορθολογισμού των παροχών ηλεκτρισμού στο Δήμο Καρδίτσας

Την παρουσίαση μίας μελέτης που θα αποφέρει εξοικονομήση δεκάδων χιλιάδων ευρώ ετησίως στο Δήμο Καρδίτσας, παρουσίασε στο Δημοτικό Συμβούλιο της Τετάρτης 8 Ιουλίου ο ειδικός Σύμβουλος του Δήμου κ. Ευαγγελακόπουλος.

Τρεις ηλικιωμένες γυναίκες έχασαν τη ζωή τους την Τετάρτη (8/7) κατά τη διάρκεια του θαλάσσιου μπάνιου

Τρεις θανάτους ηλικιωμένων γυναικών κατά τη διάρκεια του θαλάσσιου μπάνιου τους είχαμε σήμερα Τετάρτη 8 Ιουλίου σε Αττική και Αχαΐα.

Με 76 υγροτόπους συμμετέχει η Περιφέρεια Θεσσαλίας στο χάρτη για την ανάδειξη των Υγροτόπων της Βαλκανικής Μεσογείου

Ο χάρτης και η βάση δεδομένων με τους υγρότοπους της Βαλκανικής Μεσογείου παρουσιάστηκαν στο διαδικτυακό τελικό συνέδριο του προγράμματος Εδαφικής Συνεργασίας Balkan –Mediterranean 2014-2020 Wetmain Areas, στο οποίο συμμετέχει η Περιφέρεια Θεσσαλίας με στόχο την ανάδειξη, προστασία και τουριστική αξιοποίηση των 76 καταγεγραμμένων υγροτόπων που διαθέτει.

«Ζωντανό» παραμένει το θέμα του Διαδημοτικού καταφυγίου ζώων για τους Δήμους της Π.Ε. Καρδίτσας

Το θέμα των αδέσποτων ζώων ήρθε για άλλη μια φορά στο Δημοτικό Συμβούλιο Καρδίτσας, αυτή την φορά μέσω ερώτησης του κ. Κρανιά, με αφορμή παράπονα κατοίκων της οδού Εθνομαρτύρων.

Δήμος Λαρισαίων: Υπεγράφη η σύμβαση για την αντικατάσταση 3.723 φωτιστικών σωμάτων με τεχνολογίας Led

Στην αντικατάσταση 3.723 συμβατικών φωτιστικών σωμάτων με νέα φωτιστικά σώματα τεχνολογίας LED, προχωρά ο Δήμος Λαρισαίων, μετά την υπογραφή της σχετικής σύμβασης από το Δήμαρχο Λαρισαίων Απόστολο Καλογιάννη και τους εκπροσώπους της αναδόχου εταιρείας.

Με πολλές απουσίες η παρουσίαση της πορείας των έργων στο Δήμο Καρδίτσας

Για την πορεία των έργων που γίνονται ή προγραμματίζεται να γίνουν στο Δήμο Καρδίτσας, αλλά και την χρονολογική τους εξέλιξη, όπως και αυτά που αποτελούν στόχους της παρούσας Δημοτικής Αρχής, ενημερώθηκε το Δημοτικό Συμβούλιο Καρδίτσας στην τακτική αλλά κεκλεισμένων θυρών συνεδρίαση της Τετάρτης (8/7).

Σύλλογος Εργαζομένων Ο.Τ.Α. ν. Καρδίτσας: "Όχι στην ποινικοποίηση των αγώνων"

Με τέσσερις κατηγορίες (διέγερση σε διάπραξη εγκλημάτων από κοινού, απόπειρα διατάραξης της λειτουργίας υπηρεσίας από κοινού, βία κατά υπαλλήλων από κοινού, φθορά ξένης ιδιοκτησίας από κοινού) η εισαγγελία πλημμελειοδικών Καρδίτσας παραπέμπει σε δίκη στις 10 Ιουλίου 2020, τέσσερις συμπολίτες αγωνιστές.

Άρση μέτρων: Χωρίς μάσκα στα εμπορικά κέντρα - Τέλος στο όριο 6 ατόμων ανά τραπέζι

Οι καταναλωτές δεν υποχρεούνται πλέον να φορούν μάσκα μέσα σε εμπορικά κέντρα, ενώ καταργείται και το όριο των έξι ατόμων ανά τραπέζι στους χώρους εστίασης, σύμφωνα με την Κοινή Υπουργική Απόφαση των συναρμόδιων υπουργών που δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης (Δ1α/ΓΠ.οικ.42887/2020).

Δήμος Καρδίτσας: Λήξη περιόδου εγγραφών στους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς

Ανακοινώνεται ότι οι ηλεκτρονικές αιτήσεις για εγγραφές – επανεγγραφές των παιδιών για τους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς σχολικού έτους 2020-2021 λήγουν στις 20/07/2020.

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ