.
.
.

Πέμπτη, 09 Ιουλίου 2020

Πέρασε με 187 "ναι" το νομοσχέδιο για τις διαδηλώσεις - "Τριγμοί" στο ΚΙΝΑΛ

Με 187 ψήφους “πέρασε” στη Βουλή, το βράδυ της Πέμπτης, 09.07.2020, το νομοσχέδιο για τις διαδηλώσεις σε μια συνεδρίαση που κινήθηκε σε υψηλούς τόνους και σε σφοδρή αντιπαράθεση ανάμεσα στην κυβέρνηση και στην Αξιωματική Αντιπολίτευση.

Α.Σ. Αναγέννηση: Πρόσκληση σε ετήσια τακτική γενική συνέλευση

Καλούνται όλα τα εγγεγραμμένα και ταμειακώς τακτοποιημένα μέλη, του Α.Σ. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 1904, σε Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση, που θα γίνει στο Εργατικό Κέντρο Καρδίτσας (οδός Ιεζεκιήλ, αριθ. 44 , Ισόγειο), στις 18 Ιουλίου 2020, ημέρα Σάββατο και ώρα 19:00 , με τα παρακάτω ορισμένα θέματα ημερήσιας διάταξης:

Φορείς της Καρδίτσας: Το νομοσχέδιο για τις συναθροίσεις θα ακυρωθεί στην πράξη (+Φώτο +Βίντεο)

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στα όσα προβλέπει το νομοσχέδιο που αφορά στις συναθροίσεις, οργάνωσαν το βράδυ της Πέμπτης 9 Ιουλίου ταξικά σωματεία και φορείς του νομού Καρδίτσας.

Επερώτηση της "Πρωτοβουλίας" στο Π.Σ. για πρόγραμμα καταπολέμησης του δάκου της ελιάς

Ο δάκος της ελιάς (Bactocera oleae), είναι ο βασικός εντομολογικός εχθρός της ελιάς. Η ζημιά λόγω προσβολής μπορεί χωρίς καταπολέμηση και κάτω από ιδανικές κλιματολογικές συνθήκες να φθάσει το 90% της συνολικής ετήσιας παραγωγής, οδηγώντας σε σημαντική υποβάθμιση του παραγόμενου προϊόντος.

Στις 12 το μεσημέρι της Παρασκευής (10/7) η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των Πανελλαδικών εξετάσεων

Από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώνεται ότι οι βαθμολογίες των Πανελλαδικών Εξετάσεων ΓΕΛ και ΕΠΑΛ θα αναρτηθούν αύριο Παρασκευή 10-7-2020, μετά τις 12:00 το μεσημέρι, σε όλα τα ΓΕΛ και ΕΠΑΛ της χώρας.

Συνάντηση Σκάρλου με τον πρόεδρο του Δ.Σ. του "Πράσινου Ταμείου" - Ποια έργα συζητήθηκαν για το Δήμο Σοφάδων

Με τον Πρόεδρο του διοικητικού συμβουλίου του Πράσινου Ταμείου, κ. Στάθη Σταθόπουλο, είχε συνάντηση ο Δήμαρχος Σοφάδων κ. Θάνος Σκάρλος.

Εγκρίθηκε η συμμετοχή του Θεοδωρίδειου Κέντρου "Ορίζοντες" σε πρόγραμμα Erasmus+

Το «ΘΕΟΔΩΡΙΔΕΙΟ ΚΕΝΤΡΟ-ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ» είναι στην ευχάριστη θέση να πληροφορήσει την κοινωνία του Ν. Καρδίτσας ότι στα πλαίσια του προγράμματος ERASMUS+, εγκρίθηκε 2ο κατά σειρά πρόγραμμα με κωδικό 2020-1-EL01-KA104-077625.

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ