.
.
.
.

Σάββατο, 01 Αυγούστου 2020

Δήμαρχος Αγράφων: Αρνητικό το δεύτερο δείγμα σε θετικό κρούσμα κορονοϊού στα Άγραφα

Με νέο μήνυμα μέσω των κοινωνικών δικτύων ο Δήμαρχος Αγράφων Αλ. Καρδαμπίκης το απόγευμα του Σαββάτου (1/8) γνωστοποίησε ότι το δεύτερο δείγμα στο άτομο που χθες βγήκε θετικό είναι αρνητικό!

Προγραμματισμένες διακοπές ηλεκτροδότησης την Κυριακή 2 Αυγούστου σε κοινότητες του Δήμου Σοφάδων

Προγραμματισμένες διακοπές ηλεκτροδότησης θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 2 Αυγούστου σε κοινότητες του Δήμου Σοφάδων για εργασίες συντήρησης από το Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε.

Χαλάζι “χτύπησε” καλλιέργειες στον Κάτω Δασόλοφο Φαρσάλων (+Φώτο)

Μετά τις υψηλές θερμοκρασίες, η απότομη αλλαγή του καιρού που ξεκίνησε από τα βόρεια τμήματα του νομού Λάρισας το μεσημέρι κατευθύνθηκε νότια, με αποτέλεσμα να ρίξει χαλάζι σε μέγεθος καρυδιού (ώρα 4:15 μ.μ.)

Εγκαινιάστηκε από την Υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη το Υποβρύχιο Μουσείο της Περιστέρας στην Αλόννησο (+Φώτο +Βίντεο)

Το πρώτο υποβρύχιο μουσείο στην Ελλάδα εγκαινίασε η Υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Λίνα Μενδώνη στην Περιστέρα της Αλοννήσου, την ώρα που καταδυόμενοι σε βάθος 25 μέτρων ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός και ο Σάκης Ρουβάς, -ως πρώτος επίσημος επισκέπτης και κάνοντας ελεύθερη κατάδυση-, έκοβαν την κορδέλα στο αρχαιότερο επισκέψιμο ναυάγιο στον κόσμο, ισάξιο σε μοναδικότητα με τον Παρθενώνα.

Δημ. Παπακώστας: "Πολιτικές ... ασυναρτησίας! Χαριστική βολή στην Οικονομία και Εισοδήματα..."

Ενώ έχουμε αντιμετωπίσει με επιτυχία το πρώτο κύμα της πανδημίας από τα μέσα Μαρτίου ,με υπευθυνότητα , αυτοπεποίθηση και πειθαρχία στις εντολές του ΕΟΔΥ, του καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα,των Ειδικών

24 θετικά κρούσματα κορονοϊού στην Καβάλα

O Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας επιβεβαίωσε 24 κρούσματα του νέου κορονοϊού τα οποία προέκυψαν μετά από στοχευμένους ελέγχους που πραγματοποίησε κλιμάκιο του Οργανισμού στην ευρύτερη περιοχή Καβάλας-Παγγαίου.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ