.
.
.
.

Τετάρτη, 12 Αυγούστου 2020

13 Αυγούστου: “Παγκόσμια ημέρα αριστερόχειρων”

Τι κοινό μπορεί να έχει άραγε η Μέριλιν Μονρόε, με τον Πικάσο, τον Τζίμι Χέντριξ, τον Ρόμπερτ ντε Νίρο και την Τζούλια Ρόμπερτς; Σίγουρα ακούγοντας μια τέτοια ερώτηση περνούν διάφορες σκέψεις από το μυαλό μας εκτός βέβαια από το γεγονός ότι όλοι τους ανήκουν στην κατηγορία των αριστερόχειρων.

Μαρία Μπίλλη: Ερώτηση στο Π.Σ. Θεσσαλίας σχετικά με τις εγκαταστάσεις νιτρικής αμμωνίας

Με αφορμή την τρομερή έκρηξη στην Βηρυτό του Λιβάνου και τον τραγικό της απολογισμό όπου καταγράφονται εκατοντάδες χαμένες ανθρώπινες ζωές και ανυπολόγιστες υλικές ζημιές στην άλλοτε σπαρασσόμενη από εμφύλιες διαμάχες χώρα , πληγές οι οποίες θα αργήσουν να επουλωθούν, δημοσιεύματα τόσο των τοπικών ΜΜΕ όσο και των ΜΜΕ σε εθνικό επίπεδο αναφέρουν τα εξής :

Εκτός ελληνικής υφαλοκρηπίδας πλέει το «Ορούτς Ρέις»

Εκτός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας κινείται το τουρκικό ερευνητικό σκάφος «Ορούτς Ρέις», το οποίο πλέει προς τα βορειοανατολικά, ευρισκομένο ωστόσο εντός της κυπριακής ΑΟΖ και μέσα στα όρια της παράνομης NAVTEX της Αγκυρας.

Νέες αεροπορικές οδηγίες (notams) που θα ισχύουν έως 31 Αυγούστου

Η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ) ενημερώνει το επιβατικό κοινό για τις νέες αεροπορικές οδηγίες (notams) που θα ισχύoυν έως και την Δευτέρα 31 Αυγούστου 2020 και έχουν σαν στόχο την προστασία επιβατών και πολιτών από την πανδημία COVID-19.

Βασίλης Τσιαμούλης: Ο Προπονητής Ποδοσφαίρου , Απαραίτητος στο Ερασιτεχνικό και Παιδικό Ποδόσφαιρο.

Περιμένοντας την έκδοση του Κανονισμού Προπονητών Ποδοσφαίρου της Ε.Π.Ο , που θα ισχύει για την νέα αγωνιστική περίοδο 2020-2021,έλαβα την απόφαση , να εκθέσω τις απόψεις μου για τους Διπλωματούχους Προπονητές Ποδοσφαίρου στα Ερασιτεχνικά Πρωταθλήματα της Ε.Π.Σ. Καρδίτσας και στις Ακαδημίες Ποδοσφαίρου.

E.Ο.Δ.Υ.: 2 νέοι θάνατοι και 262 νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα (Τετάρτη 12/8) - Η γεωγραφική κατανομή των κρουσμάτων

Γνωστοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 12 Αυγούστου από τον Ε.Ο.Δ.Υ. η ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορονοϊό.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ