.
.
.
.
.

Σάββατο, 15 Αυγούστου 2020

Σφοδρή χαλαζόπτωση έπληξε χωριά της Καστοριάς (+Φώτο +Βίντεο)

Στην Πτελέα της Καστοριάς το μέγεθος του χαλαζιού που έπεσε το μεσημέρι του Σαββάτου 15 Αυγούστου ήταν ιδιαίτερα μεγάλο (αρκετά μεγαλύτερο και από ένα καρύδι) όπως θα διαπιστώσετε και από τις φωτογραφίες.

Ε.Ο.Δ.Υ: 3 νέοι θάνατοι και 230 νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα (Σάββατο 15/8) - Η γεωγραφική κατανομη των κρουσματων

Γνωστοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 15 Αυγούστου από τον Ε.Ο.Δ.Υ. η ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορονοϊό.

Σάββατο 15 Αυγούστου: Ένα νέο κρούσμα κορονοϊού στο ν. Καρδίτσας και άλλα 6 στην υπόλοιπη Θεσσαλία

Σύμφωνα με τη νέα ανακοίνωση (15/8) του Συντονιστικού Κέντρου Περιφέρειας Θεσσαλίας covid-19, στη Θεσσαλία το τελευταίο 24ωρο διαπιστώθηκαν 7 νέα κρούσματα κορονοϊού.

Δημ. Παπακώστας: "Πάσχα Δεκαπενταύγουστου" στα Βραγκιανά: Πλήθος πιστών με ευλάβεια και μέτρα προστασίας!

Μέσα στις δύσκολες συνθήκες που βιώνουμε, εορτάστηκε σήμερα στα Βραγκιανά Αχελώου το 'Πάσχα του Δεκαπενταύγουστου' σε κλίμα ευλάβειας και με τήρηση βασικών κανόνων - αποστάσεις, γάντια οι Επίτροποι , αντισηπτικά και μάσκες (παρότι , είναι αλήθεια,δεν τις έχει ακόμη συνηθίσει ο πολύς κόσμος).

Επικίνδυνοι καπνοί λόγω πυρκαγιάς στην Μεταμόρφωση Αττικής – Οδηγίες προστασίας

Λόγω της πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε σήμερα το πρωί σε εργοστάσιο ανακύκλωσης πλαστικών στη Μεταμόρφωση Αττικής, η οποία συνεχίζει να βρίσκεται σε εξέλιξη και για την αποφυγή ενδεχόμενων προβλημάτων υγείας λόγω επικίνδυνων εκπομπών (καπνός), συστήνονται στους πολίτες, ιδίως στην ευρύτερη περιοχή, τα εξής:

Τη Δευτέρα (17/8) αναλαμβάνουν καθήκοντα οι νέοι Διευθυντές Εκπαίδευσης στο ν. Καρδίτσας εν μέσω πανδημίας και προ καθιέρωσης εξ΄αποστάσεως διδασκαλίας στα σχολεία!

Την ερχόμενη Δευτέρα 17 Αυγούστου 2020 αναλαμβάνουν τα καθήκοντά τους οι νέοι Διευθυντές Πρωτοβάθμιας κ. Αθανάσιος Μπότας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Σωκράτης Παππάς στο Νομό Καρδίτσας.

Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα (17-23/8) της Κινητής Αστυνομικής Μονάδας στα χωριά της Π.Ε. Καρδίτσας

Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα (17 -23 Αυγούστου) της Κινητής Αστυνομικής Μονάδας (Κ.Α.Μ.) στα χωριά της Π.Ε. Καρδίτσας γνωστοποίησε η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ