.
.
.
.

Κυριακή, 02 Αυγούστου 2020

Αργυρό μετάλλιο για τον Σωτήρη Λεοντίδη και 4η θέση για την Ξένη Λεοντίδη στο άλμα τριπλούν

Σημαντικές επιδόσεις πετύχαν στο άλμα τριπλούν τα αδερφια Σωτήρης και Ξένη Λεοντίδου του Ωρίωνα Α.Σ. Καρδίτσας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ20 που πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο (1-2/8) στα Ιωάννινα.

ΕΛ.ΑΣ.: 311 παραβάσεις για μη τήρηση μέτρων αποφυγής διάδοσης του κορονοϊού - 19 στη Θεσσαλία

Εντατικοί έλεγχοι πραγματοποιούνται σε όλη τη χώρα από τις Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορoνοϊού.

E.Ο.Δ.Υ.: Δύο νέοι θάνατοι και 75 νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα (Κυριακή 2/8) - Σε ποιες περιοχές εντοπίστηκαν

Γνωστοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής 2 Αυγούστου από τον Ε.Ο.Δ.Υ. η ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορονοϊό.

Στο Κέντρο Ενημέρωσης Κοινού για τα Υποθαλάσσια Μουσεία η Υπουργός Λίνα Μενδώνη

Την εμπειρία της εικονικής κατάδυσης είχε την ευκαιρία να ζήσει η Υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Λίνα Μενδωνη επισκεπτόμενη το απόγευμα του Σαββάτου το Κέντρο Ενημέρωσης Κοινού στη Χώρα της Αλοννήσου μετά την τελετή εγκαινίων του πρώτου Υποθαλάσσιου Μουσείου στην Ελλάδα στο ναυάγιο της Περιστέρας.

Πανελλήνιο ρεκόρ η Φιάσκα στα 10.000 βάδην Κ20 - Μετάλλια για Γατή και Φλώρου του Φωκιανού

Ένα μεγάλο ρεκόρ πέτυχε στα 10.000μ βάδην γυναικών Κ20 στο πανελλήνιο πρωτάθλημα που διεξάγεται στα Ιωάννινα η Ολγα Φιάσκα (Αθλοκίνηση Μυτιλήνης) η οποία τερμάτισε σε 46.21.46 καταρρίπτοντας το πανελλήνιο ρεκόρ της κατηγορίας μετά από 19 χρόνια!

Ξεκινούν μετά το Δεκαπενταύγουστο οι εργασίες για το φυσικό αέριο στο Μουζάκι - Οι περιοχές που θα ενσωματωθούν εντός του 2020

Μια πολύ σημαντική εξέλιξη είχαμε τις τελευταίες ημέρες που αναμένεται να αλλάξει τις ενεργειακές, αλλά και αναπτυξιακές προοπτικές του Δήμου Μουζακίου.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ