.
.

Πέμπτη, 20 Αυγούστου 2020

Οι νέες ειδικές κατηγορίες εργαζομένων που θα λάβουν αποζημίωση λόγω κορονοϊου

Δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ η απόφαση οικ. 33272/816/19.8.2020 μ την οποία τροποποιείται η οικ. 16073/287/22-4-2020 απόφαση η οποία αφορά μέτρα στήριξης εργαζομένων ειδικών κατηγοριών, οι οποίοι πλήττονται σημαντικά λόγω των αρνητικών συνεπειών της εμφάνισης κορωνοϊού COVID-19

Κ. Νούσιος: Ολοκληρώνεται σήμερα (21/8) η αρδευτική περίοδος - Σε καλό επίπεδο η στάθμη της Λ. Πλαστήρα

Ολοκληρώνεται το βράδυ της Παρασκευής 21 Αυγούστου η φετινή αρδευτική περίοδος και η παροχέτευση νερών σε μεγάλες ποσότητες από τη Λίμνη Πλαστήρα.

Κορονοϊός - Κεραμέως: Με μάσκα από το νηπιαγωγείο τα παιδιά στα σχολεία

Οι ειδικοί της επιτροπής των λοιμωξιολόγων, έκαναν εισήγηση προς το υπουργείο Παιδείας, ούτως ώστε να φορούν μάσκα οι μαθητές από το νηπιαγωγείο και σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης.

15 θέσεις συμβασιούχων καθαριστών/στριών μερικής απασχόλησης στα σχολεία του Δήμου Σοφάδων

Την πρόσληψη, 15 καθαριστών/στριών με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για την καθαριότητα σχολικών μονάδων γνωστοποίησε σήμερα Πέμπτη 20 Αυγούστου ο Δήμος Σοφάδων.

Ξεκινούν εργασία 15 άνεργοι του προγράμματος κοινωφελούς χαρακτήρα του ΟΑΕΔ στο Δήμο Καρδίτσας

Εργασία ξεκινούν  την Παρασκευή 21 Αυγούστου και τη Δευτέρα 24 Αυγούστου 15 άνεργοι στο Δήμο Καρδίτσας μέσω του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας του ΟΑΕΔ και μετά την οριστικοποίηση των πινάκων στις 3 Αυγούστου 2020.

Ανακοίνωση της Α.Α.Δ.Ε. για την προσωρινή διακοπή λειτουργίας εφαρμογής υποβολής Ε9

Η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων ενημερώνει ότι η εφαρμογή για την υποβολή δηλώσεων Στοιχείων Ακινήτων (Ε9) 2020 δεν θα είναι διαθέσιμη από την Παρασκευή, 21 Αυγούστου, στις 11:00 π.μ., και μέχρι την ανάρτηση των εκκαθαριστικών ΕΝΦΙΑ 2020 και το άνοιγμα των τροποποιητικών δηλώσεων ΕΝΦΙΑ 2020.

Υπ. Παιδείας: Αναρτήθηκαν οι υποψήφιοι που κρίθηκαν κατάλληλοι - ικανοί στις προκαταρκτικές εξετάσεις των σωμάτων ασφαλείας

Από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώθηκε ότι στην ιστοσελίδα του Υπουργείου https://results.it.minedu.gov.gr/ από σήμερα Πέμπτη 20 Αυγούστου 2020,

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ