.
.
.

Σάββατο, 22 Αυγούστου 2020

Κορονοϊός: Νέα έκτακτα μέτρα για τους εργαζόμενους – Τι ισχύει για τις ευπαθείς ομάδες

Έκτακτα μέτρα στην αγορά εργασίας για την αντιμετώπιση της διάδοσης του κοροναϊού COVID-19 ως προς την οργάνωση του τόπου εργασίας περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, η νέα Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου (ΠΝΠ), που δημοσιεύθηκε σε ΦΕΚ.

Έως 31 Αυγούστου οι αιτήσεις για την αποζημίωση ειδικού σκοπού για την ενίσχυση επιχειρήσεων συγκεκριμένων πληττόμενων κλάδων

Δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης η ΚΥΑ (ΦΕΚ Β’ 3460/19.08.2020) σχετικά με την αποζημίωση ειδικού σκοπού για την ενίσχυση επιχειρήσεων συγκεκριμένων πληττόμενων κλάδων λόγω της εμφάνισης και διάδοσης του κορονοϊού, για τον μήνα Ιούνιο 2020, την οποία υπέγραψαν οι Υπουργοί Οικονομικών, Ανάπτυξης και Επενδύσεων και Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων.

Ε.Ο.Δ.Υ: 2 νέοι θάνατοι και 264 νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα (Σάββατο 22/8) - Η γεωγραφική κατανομή των κρουσμάτων

Γνωστοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 22 Αυγούστου από τον Ε.Ο.Δ.Υ. η ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορονοϊό.

Δημ. Παπακώστας: "Επίσκεψη Αντιπεριφερειάρχη Κ. Νούσιου στα Βραγκιανά: Έντονος διάλογος - πενιχρά τα αποτελέσματα..."

Έχουμε γράψει ότι τον Αύγουστο στα Βραγκιανά ,στα χωριά της κοιλάδας Αχελώου ποταμού ,η πολιτική δράση είναι ενεργή ,η διεκδίκηση των δίκαιων Αιτημάτων και Τοπικών συμφερόντων δεν ανακόπτεται.

Μία θέση συμβασιούχου καθαριστή/στριας μερικής απασχόλησης στα σχολεία του Δήμου Αργιθέας

Δόθηκε στη δημοσιότητα την Παρασκευή 21 Αυγούστου από το Δήμο Αργιθέας η προκήρυξη για την πρόσληψη ενός καθαριστή/στριας μερικής απασχόλησης για την καθαριότητα σχολικών μονάδων.

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ