.
.
.
.
.

Κυριακή, 23 Αυγούστου 2020

Εφαρμογή περιοριστικών μέτρων και στη Λέσβο λόγω αυξημένων κρουσμάτων κορονοϊού

Με βάση τα νέα επιδημιολογικά δεδομένα στη Λέσβο, με εντολή του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκου Χαρδαλιά και με απόφαση του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, Βασίλειου Παπαγεωργίου,

Ε.Ο.Δ.Υ: 2 νέοι θάνατοι και 284 νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα (Κυριακή 23/8)- Η γεωγραφική κατανομή τους

Γνωστοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής 23 Αυγούστου από τον Ε.Ο.Δ.Υ. η ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορονοϊό.

Λουτρά Σμοκόβου: Μειωμένη αλλά σε καλό επίπεδο η κίνηση στις αναβαθμισμένες εγκαταστάσεις

Τα λουτρά Σμοκόβου αποτελούν ένα σημαντικό προορισμό ιαματικού τουρισμού, με πανελλήνια αλλά και διεθνή εμβέλεια και παρά τις δύσκολες υγειονομικές συνθήκες και τα δεδομένα που έχει επιβάλει ο κορονοϊός, συνεχίζουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους.

Δημ. Παπακώστας: "Αργυράτες με μια φωνή στον Αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας: Εδώ και Τώρα Έργα!"

Μετά τα Βραγκιανά Αχελώου ο Αντιπεριφερειάρχης Κώστας Νούσιος μέσω του κεντρικού χωματόδρομου , επισκέφτηκε τη συνοικία των ορεινών Ρογκίων και περνώντας το σύνορο των Νομών Καρδίτσας Θεσσαλίας - Ευρυτανίας Στερεάς Ελλάδας, έφθασε απόγευμα στην κοινότητα Αργυρίου Αχελώου Αργιθέας Καρδίτσας Θεσσαλιας,την πιο απομακρυσμένη της περιφέρειας Θεσσαλίας.

Κυριακή 23 Αυγούστου: 3 νέα κρούσματα κορονοϊού στο ν. Καρδίτσας και άλλα 6 στην υπόλοιπη Θεσσαλία

Σύμφωνα με τη νέα ανακοίνωση (23/8) του Συντονιστικού Κέντρου Περιφέρειας Θεσσαλίας covid-19, στη Θεσσαλία το τελευταίο 24ωρο διαπιστώθηκαν 9 νέα κρούσματα κορονοϊού.

ΙΑΣΩ Θεσσαλίας: Πατέρας για τρίτη φορά ο διεθνής άσσος Σωκράτης Παπασταθόπουλος

Ο κορυφαίος Έλληνας διεθνής ποδοσφαιριστής, ο οποίος αγωνίζεται στην Άρσεναλ, Σωκράτης Παπασταθόπουλος και η σύζυγός του Ξανθή Σταμουλάκη, απέκτησαν το τρίτο τους παιδί.

Αστ. Βασιλάκος: "Το ηθικό δίλημμα.. των απ' ευθείας αναθέσεων στη ΔΗ.ΚΕ.ΔΗ. Μουζακίου"

Αγαπητοί Πολίτες

Τα τελευταία χρόνια πολύς λόγος έγινε για το «νόμιμο και το ηθικό των απ ευθείας αναθέσεων»,  εξ αιτίας των οποίων κρίναμε και κατακρίναμε ανθρώπους της αυτοδιοίκησης, συστήματα, διαδικασίες, νοοτροπίες, διαφάνεια, ισονομία  και χρηστή διοίκηση στη διαχείριση του δημόσιου χρήματος.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ