.
.
.
.
.

Δευτέρα, 24 Αυγούστου 2020

Ν. Καρδίτσας: Εκατοντάδες οικογένειες χωρίς voucher για βρεφικούς, παιδικούς και ΚΔΑΠ

Περισσότερες από 1.100 αιτήσεις οικογενειών του ν. Καρδίτσας, προκειμένου να λάβουν, μέσω ΕΣΠΑ, επιταγές voucher, για συμμετοχή παιδιών σε δημοτικούς και ιδιωτικούς βρεφικούς και παιδικούς σταθμούς, αλλά και ΚΔΑΠ, έμειναν ανικανοποίητες.

Πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα επαναμόλυνσης από τον κορονοϊό στο Χονγκ Κονγκ

Ερευνητές στο Χονγκ Κονγκ ανακοίνωσαν σήμερα ότι εντόπισαν το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα επαναμόλυνσης από τον κορονοϊό SARS-CoV-2, υπογραμμίζοντας ωστόσο ότι ακόμη είναι πολύ νωρίς για να εξαχθούν συμπεράσματα για την εξέλιξη της πανδημίας.

Ένωση Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών ν. Καρδίτσας: Προτεινόμενη ημερομηνία έναρξης μαθημάτων

Η Ένωση Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών Νομού Καρδίτσας ανακοινώνει ότι ως ημερομηνία έναρξης των μαθημάτων προτείνεται η 7η Σεπτεμβρίου του 2020.

63.000 ευρώ από το ΥΠ.ΕΣ. στους Δήμους της Π.Ε. Καρδίτσας για αγορά μασκών στους μαθητές - Ποιες θα είναι οι προδιαγραφές τους

Την απόφαση που ρυθμίζει την κατανομή των χρημάτων στους Δήμους για την αγορά μασκών προστασίας από τον κορονοϊό στους μαθητές υπέγραψε σήμερα Δευτέρα 24 Αυγούστου η υπηρεσιακή γραμματέας του Υπουργείου Εσωτερικών Γεωργία Βαλατσού.

Εγκρίθηκε η μελέτη δασικής οδοποιίας που αφορά το αιολικό πάρκο στις θέσεις «Αέρας» και «Αφεντικό»

Τη μελέτη δασικής οδοποιίας, ως συνοδό έργο του βασικού που είναι η δημιουργία Αιολικού Σταθμού Παραγωγής Ηλεκτρικής Ενέργειας (Α.Σ.Π.Η.Ε.) συνολικής ισχύος 27,6 MW σε περιοχές των Δήμων Μουζακίου και Αργιθέας, ενέκρινε σήμερα (24/8) σύμφωνα με το ρεπορτάζ του KarditsaLive.Net η Διεύθυνση Δασών Καρδίτσας.

Δημ. Παπακώστας: "Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας με Πρόεδρο Τοπικής ΝΔ Αργιθέας"

Ο Κώστας Νούσιος συναντήθηκε, στις 23/8/20, με τον Πρόεδρο ΔΗΜ.Τ.Ο Νέας Δημοκρατίας Αργιθέας Γιάννη Β Κωνσταντέλλο ,στο Μελάνυδρο Μαράθου,κατά τη διήμερη περιοδεία του στα χωριά της Καποδιστριακής περιοχής Αχελώου.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ