.
.

Πέμπτη, 27 Αυγούστου 2020

5ο κρούσμα Ιού του Δυτικού Νείλου στην Π.Ε. Καρδίτσας - Στους 8 οι θάνατοι στη χώρα

Άλλο ένα κρούσμα του Ιού του Δυτικού Νείλου προστέθηκε στην περιοχή μας όπως γνωστοποίησε ο Ε.Ο.Δ.Υ. στην εβδομαδιαία έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης που ανακοινώθηκε το βράδυ της Πέμπτης (27/8).

Σε δημοπράτηση τρεις θέσεις στο αεροδρόμιο Μυρίνης

Τρεις θέσεις στο Δημοτικό αεροδρόμιο Μυρίνης θα βγάλει σε δημοπρασία ο Δήμος Καρδίτσας με απόφαση που έλαβε στην συνεδρίαση της Πέμπτης 27 Αυγούστου το Δημοτικό Συμβούλιο Καρδίτσας.

Δ.Σ. Καρδίτσας: Άρση περιορισμών για ΑΠΕ σε γη υψηλής παραγωγικότητας - Παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το Δημαρχείο

Την απαλοιφή από το Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο, όρου που περιορίζει στις 100 KW την δυναμικότητα των Ανανεώσιμων πηγών Ενέργειας και δή των φωτοβολταϊκών σε γη υψηλής παραγωγικότητας, αποφάσισε, κατά πλειοψηφία το Δημοτικό Συμβούλιο Καρδίτσας.

Καρδίτσα: Η αβεβαιότητα φέρνει στασιμότητα στη φοιτητική κατοικία

Η αβεβαιότητα που έχει επιφέρει ο κορονοϊός σε ότι αφορά στον τρόπο που θα λειτουργήσουν τα Πανεπιστήμια τη νέα περίοδο, αντανακλά και στη ζήτηση σπιτιών για τους νέους φοιτητές.

Παράταση λειτουργίας των εντός της Καρδίτσας πρατηρίων καυσίμων μέχρι το 2025

Δυνατότητα λειτουργίας για άλλα 5 χρόνια θα έχουν τα πρατήρια καυσίμων που βρίσκονται εντός της πόλης της Καρδίτσας, μετά από την σχετική απόφαση για τροποποίηση της πολεοδομικής μελέτης που τα αφορά.

Αναρτήθηκαν οι προσωρινοί πίνακες για τις 27 θέσεις καθαριστών/στριών στα σχολεία του Δήμου Παλαμά

Με ανακοίνωσή του ο Δήμος Παλαμά γνωστοποίησε ότι εκδόθηκε ο προσωρινός πίνακας κατάταξης των υποψηφίων, οι οποίοι υπέβαλαν αίτηση για την κάλυψη των 27 θέσεων εργασίας για την καθαριότητα σχολικών μονάδων στο Δήμο Παλαμά.

Σε εφαρμογή το σχέδιο του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα για μετατροπή της περιοχής σε τόπο βιωματικής εμπειρίας και μάθησης!

Άμεσα έθεσε σε εφαρμογή ο Δήμος Λίμνης Πλαστήρα την πρόσφατη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για μετατροπή της περιοχής από μέρος θέασης σε τόπο βιωματικής εμπειρίας και μάθησης, μέσω της πλήρους αξιοποίησης όλων των σχετικών περιουσιακών στοιχείων.

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ