.
.
.

Παρασκευή, 28 Αυγούστου 2020

Αλλαγές στις ημερομηνίες κατάταξης στο Στρατό Ξηράς για την 2020 Ε' ΕΣΣΟ

Μετατίθενται οι ημερομηνίες κατάταξης όσων υποχρεούνται να καταταγούν στο Στρατό ξηράς με τη 2020 Ε' ΕΣΣΟ (Σεπτέμβριος 2020) στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων για την αποφυγή διάδοσης της λοίμωξης covid-19.

Συγχαρητήρια θεματικού Αντιπεριφερειάρχη Νίκου Καραγιάννη στους επιτυχόντες των Πανελλήνιων εξετάσεων

Συγχαίρω από καρδιάς όλους τους μαθητές που πέτυχαν φέτος στις Πανελλήνιες εξετάσεις βλέποντας , άλλοι περισσότερο και άλλοι λιγότερο, να δικαιώνονται οι κόποι και η συστηματική προσπάθεια ετών που όλοι ξέρουμε ότι απαιτούνται σε μια τέτοια εξεταστική διαδικασία.

Παρατείνονται τα έκτακτα μέτρα για τον κορονοϊό στο ν. Καρδίτσας για άλλες δύο εβδομάδες (έως 15/9)

Δύο επιπλέον εβδομάδες παρατείνονται τα ήδη ισχύοντα μέτρα στην Π.Ε. Καρδίτσας λόγω των κρουσμάτων κορονοϊού ανακοίνωσε μεταξύ άλλων στη συνέντευξη τύπου από το Υπ. Υγείας ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Ν. Χαρδαλιάς.

Ε.Ο.Δ.Υ: 5 νέοι θάνατοι και 270 νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα (Παρασκευή 28/8) - Η γεωγραφική κατανομή των κρουσμάτων

Γνωστοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 28 Αυγούστου από τον Ε.Ο.Δ.Υ. η ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορονοϊό.

Ανακοινώθηκαν δύο νέες προσκλήσεις από το Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» σε έργα για περιβάλλον, παιδεία, τουρισμό και αθλητισμό

Ο υπουργός Εσωτερικών Παν. Θεοδωρικάκος υπέγραψε χθες και αναρτήθηκαν στη «Διαύγεια» δύο νέες προσκλήσεις από το Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης», ύψους 400 εκατ. ευρώ (200 εκατ. έκαστη).

Κλείνει μέσα στον Σεπτέμβριο η γέφυρα «Μπαλάνου» στο δρόμο Μουζάκι - Πευκόφυτο (+Φώτο)

Ο επόμενος μήνας (Σεπτέμβριος) θα οριοθετήσει την αρχή του τέλους για τη γέφυρα «Μπαλάνου» στο δρόμο Μουζάκι - Πευκόφυτο καθώς επίκειται απαγόρευση κυκλοφορίας και ξεκίνημα διαδικασιών για την κατασκευή νέας γέφυρας.

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ