.
.
.
.

Δευτέρα, 03 Αυγούστου 2020

Ο Παν. Νάνος υπέγραψε την ανάθεση για τη δημιουργία του αδριάντα του Σμηναγού Γεώργιου Μπαλταδώρου

Υπεγράφη σήμερα Δευτέρα 3 Αυγούστου από το Δήμαρχο Λίμνης Πλαστήρα Παναγιώτη Νάνο με απευθείας ανάθεση η δημιουργία ανάγλυφου αδριάντα του Σμηναγού Γεώργιου Μπαλταδώρου.

Ανακοίνωση της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣΚ

Εν΄ όψη της έναρξης της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου 2020-2021 η Επιτροπή Διαιτησίας κάνει γνωστό, στα ποδοσφαιρικά σωματεία της Ε.Π.Σ. Καρδίτσας, ότι, για τη διεξαγωγή φιλικών αγώνων ή αγώνων προετοιμασίας τοπικού ενδιαφέροντος, ορίζονται Διαιτητές από την Ε.Δ. / Ε.Π.Σ. Καρδίτσας μετά από έγκαιρη (τουλάχιστον τρεις (3) ημέρες πριν από την ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα) έγγραφη αίτηση του γηπεδούχου σωματείου.

Αποδόθηκε στους Δήμους η 3η κατανομή (2020) για τις λειτουργικές δαπάνες σχολείων

Τη Γ΄ Κατανομή ποσού 28.000.000,00 ευρώ από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους έτους 2020, σε όλους τους Δήμους της Χώρας (332), για την κάλυψη λειτουργικών δαπανών των σχολείων τους υπέγραψε στις 30 Ιουλίου η Υπηρεσιακή Γραμματέας του Υπουργείου Εσωτερικών Γεωργία Βαλατσου.

Σε νέο χώρο φύλαξης τα οχήματα της τ. βασιλικής οικογένειας (+Βίντεο)

​Ολοκληρώθηκε από τη Διεύθυνση Συντήρησης Αρχαίων και Νεωτέρων Μνημείων του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού η μεταφορά των οχημάτων της τ. Βασιλικής Οικογένειας, ως συνέχεια της Μελέτης-Πλαίσιο για την Προστασία και Συντήρησή τους, η οποία εγκρίθηκε πρόσφατα από το Κεντρικό Συμβούλιο Νεωτέρων Μνημείων.

ΟΑΕΔ: Αναρτήθηκαν οι πίνακες για το Πρόγραμμα Κοινωφελούς Απασχόλησης 36.500 ανέργων

Αναρτήθηκαν σήμερα, Δευτέρα 3 Αυγούστου 2020, στη διαδικτυακή πύλη του ΟΑΕΔ  ο Οριστικός Πίνακας Κατάταξης Ανέργων,  καθώς και ο Οριστικός Πίνακας Αποκλειομένων.

Παρουσιάστηκε το νέο "Εξοικονομώ - Αυτονομώ" - Αρχές Νοεμβρίου ανοίγει η πλατφόρμα των αιτήσεων

Στις αρχές Νοεμβρίου θα ξεκινήσει να «τρέχει» το «ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ-ΑΥΤΟΝΟΜΩ», το νέο πρόγραμμα ενεργειακής αναβάθμισης και αυτονόμησης κατοικιών, που αποτελεί το διάδοχο σχήμα των προγραμμάτων «Εξοικονόμηση κατ’ Οίκον», με ενισχυμένο προϋπολογισμό

E.Ο.Δ.Υ.: Ένας νέος θάνατος και 77 νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα (Δευτέρα 3/8) - Σε ποιες περιοχές εντοπίστηκαν

Γνωστοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 3 Αυγούστου από τον Ε.Ο.Δ.Υ. η ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορονοϊό.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ