.
.
.
.
.

Κυριακή, 30 Αυγούστου 2020

Ολοκληρώθηκε μέσα σε λίγες ημέρες η συνεργασία του Σάκη Τσιώλη με τον Βόλο

Τέλος από την ομάδα του Βόλου αποτελεί ο Σάκης Τσιώλης με την ομάδα της Μαγνησίας να ανακοινώσει τη λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών λίγη ώρα μετά το νικηφόρο φιλικό επί της Παναχαϊκής ,με 4-1.

Επίσημο: Την Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου η κλήρωση κυπέλλου και πρωταθλημάτων της ΕΠΣΚ

Με ανακοίνωσή της η ΕΠΣ Καρδίτσας γνωστοποίησε ότι η κλήρωση των πρωταθλημάτων και του κυπέλλου θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου στον εξωτερικό χώρο του αναψυκτηρίου του Παυσιλύπου.

Παράταση της προθεσμίας καταβολής και αναστολής είσπραξης βεβαιωμένων φορολογικών οφειλών των πληττόμενων από την πανδημία

Υπεγράφη την Παρασκευή 28 Αυγούστου από τον Υφυπουργό Οικονομικών κ. Απόστολο Βεσυρόπουλο η απόφαση, με την οποία επιμηκύνεται, έως τις 30 Απριλίου 2021, η παράταση της προθεσμίας καταβολής και αναστολής είσπραξης των βεβαιωμένων στις Δ.Ο.Υ και τα Ελεγκτικά Κέντρα οφειλών των φυσικών και νομικών προσώπων που έχουν πληγεί από τις επιπτώσεις της πανδημίας.

Ε.Ο.Δ.Υ: 2 νέοι θάνατοι και 157 νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα (Κυριακή 30/8) - Η γεωγραφική κατανομή των κρουσμάτων

Γνωστοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής 30 Αυγούστου από τον Ε.Ο.Δ.Υ. η ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορονοϊό.

Καθηγητής Πνευμονολογίας Κων. Κωστίκας στο KarditsaLive.Net: «Δεν άλλαξε ο SARS-CoV-2, αλλά εμείς τη συμπεριφορά μας απέναντί του»!

Αρκετά αποκαλυπτικός για τον χαρακτήρα του νέου κορωνοϊού SARS-CoV-2, τα επιδημιολογικά δεδομένα και τους καλύτερους τρόπους προστασίας απέναντί του από πολίτες και μαθητές, είναι ο Καρδιτσιώτης Αναπλ. Καθηγητής Πνευμονολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων κ. Κωνσταντίνος Κωστίκας σε συνέντευξη που έδωσε στο KarditsaLive.Net.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ