.
.
.
.

Τρίτη, 04 Αυγούστου 2020

Τρεις πυρκαγιές το απόγευμα της Τρίτης (4/8) στην Κρύα Βρύση - Νεκρός εντοπίστηκε 77χρονος

Ένας ηλικιωμένος βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του μετά από πυρκαγιά που ξέσπασε σε αγρόκτημα το απόγευμα της Τρίτης (4/8) στο χωριό Κρύα Βρύση Καρδίτσας.

Δήμαρχος Αγράφων: Αρνητικό και το τρίτο δείγμα σε (αρχικά) θετικό κρούσμα κορονοϊού στα Άγραφα

Χωρίς κρούσμα κορονοϊού τα Άγραφα Ευρυτανίας όπως τονίζει με νέα δημοσίευση ο Δήμαρχος Αγράφων Αλ. Καρδαμπίκης αφού μετά το πρώτο δείγμα ακολούθησαν άλλα δύο αρνητικά στο ίδιο άτομο, ως εκ τούτου οριστικά δεν υφίσταται θετικό κρούσμα στα Άγραφα.

Πνίγηκε 33χρονος στη Σκιάθο

Ενας 33χρονος Ρουμάνος που παραθέριζε στην Σκιάθο με τους φίλους του έχασε την ζωή του σήμερα το απόγευμα από πνιγμό στην θαλάσσια περιοχή της Τζανεριάς.

Απονομή τιμητικής πλακέτας στον Καρδιτσιώτη συνταξιούχο εκπαιδευτικό Κερασιώτη Σεραφείμ

Κατά την διάρκεια των εργασιών του εκπαιδευτικού συνεδρίου της ΟΛΤΕΕ, αποφασίστηκε ομόφωνα από τους συνέδρους πέραν των άλλων, η απονομή της Τιμητικής Διάκρισης του «ΕΠΙΤΙΜΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ» της ΟΛΤΕΕ στον Καρδιτσιώτη συνταξιούχο εκπαιδευτικό Κερασιώτη Σεραφείμ.

Χαρδαλιάς: Αυτά είναι τα νέα μέτρα που ανακοίνωσε μετά την αύξηση των κρουσμάτων κορονοϊού

O Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, ανακοίνωσε τα νέα μέτρα που πρόκειται να τεθούν σε εφαρμογή μετά και τη ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων κορονοϊού τα τελευταία 24ωρα, διευκρινίζοντας παράλληλα ότι «δεν βρισκόμαστε στην περίοδο του lockdown, δεν επανερχόμαστε στην καθημερινή ενημέρωση».

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ