.
.
.
.

Κυριακή, 09 Αυγούστου 2020

Μόνον τηλεφωνικά από αύριο Δευτέρα 10/8 η εξυπηρέτηση των πολιτών από το Δήμο Φαρσάλων

Με αφορμή την έξαρση των κρουσμάτων του κορωνοϊού στη χώρα μας, ο Δήμος Φαρσάλων επαναφέρει αυξημένα μέτρα προστασίας που εφαρμόστηκαν στο δημοτικό κατάστημα της πόλης κατά την περασμένη άνοιξη.

Ασημένιο μετάλλιο στα 200 μ. για τον Σωτήριο Γκαραγκάνη

Πολύ καλή παρουσία και νέο ατομικό ρεκόρ πέτυχε ο 21χρονος Καρδιτσιώτης Σωτήρης Γκαραγκάνης που κατετάγη δεύτερος στον τελικό των 200 μ. του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Στίβου που διεξάγεται στην Πάτρα.

Εύβοια: Εφτά οι νεκροί από τις πλημμύρες

Ο τραγικός απολογισμός από τη θεομηνία που έπληξε την Εύβοια, ανήλθε σε εφτά νεκρούς καθώς σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο ΑΝΤ1, εντοπίστηκε η γυναίκα που είχαν χαθεί τα ίχνη της ενώ λίγη ώρα αργότερα εντοπίστηκε και ένας άντρας ο οποίος πιθανότατα είναι ο σύζυγος της, 42 ετών, με τον οποίο παραθέριζαν στην περιοχή.

Έκτακτα περιοριστικά μέτρα στον Αμπελώνα Λάρισας λόγω COVID-19

Με βάση τα νέα επιδημιολογικά δεδομένα στην τοπική κοινότητα του Αμπελώνα του Δήμου Τυρνάβου Λάρισας με εντολή του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκου Χαρδαλιά, σε συνεννόηση με τον Καθηγητή Σωτήρη Τσιόρδα και με απόφαση του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, Βασίλειου Παπαγεωργίου, για επιτακτικούς λόγους αντιμετώπισης σοβαρού κινδύνου δημόσιας υγείας και ειδικότερα για τον περιορισμό της διασποράς των επιπτώσεων της νόσου COVID-19, αποφασίστηκαν τα κάτωθι περιοριστικά μέτρα:

Δ. Γιώτης: Διαμόρφωση του χώρου της σπηλιάς-Και τα του Καίσαρος τω Καίσαρι……

Διάβασα σήμερα ένα άρθρο σε μία ηλεκτρονική εφημερίδα σχετικά με τη μελέτη της διαμόρφωσης του χώρου της σπηλιάς του Γ. Καραϊσκάκη και θέλω να επισημάνω αλλά και να κάνω γνωστά μερικά πράγματα που αποσκοπούν μόνο και μόνο στην ενημέρωση των αναγνωστών και για την αλήθεια.

E.Ο.Δ.Υ.: Ένας νέος θάνατος και 203 νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα (Κυριακή 9/8) - Οι περιοχές που εντοπίστηκαν

Γνωστοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής 9 Αυγούστου από τον Ε.Ο.Δ.Υ. η ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορονοϊό.

509 παραβάσεις από την ΕΛ.ΑΣ. το Σάββατο (8/8) για μη τήρηση μέτρων αποφυγής διάδοσης του κορονοϊού - 18 στη Θεσσαλία

Συνεχίζονται οι εντατικοί έλεγχοι σε όλη τη χώρα από τις Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορονοϊού.

Αμπελώνας Λάρισας: Ποιά είναι τα μέτρα που προτάθηκαν για τον περιορισμό του κορονοϊού

Πυρετός διαβουλεύσεων υπάρχει από το πρωί προκειμένου να οριστούν τα περιοριστικά μέτρα που θα ληφθούν για τον περιορισμό των κρουσμάτων κορωνοϊού στο Αμπελώνα.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ