.
.
.
.

Πέμπτη, 10 Σεπτεμβρίου 2020

Εργασία ξεκινούν την Παρασκευή (11/9) άλλοι 3 άνεργοι του προγράμματος κοινωφελούς χαρακτήρα του ΟΑΕΔ στο Δήμο Παλαμά

Εργασία ξεκινούν από την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου άλλοι 3 άνεργοι στο Δήμο Παλαμά μέσω του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας του ΟΑΕΔ και μετά την οριστικοποίηση των πινάκων στις 3 Αυγούστου 2020.

Εργασία ξεκινούν την Παρασκευή (11/9) άλλοι 3 άνεργοι του προγράμματος κοινωφελούς χαρακτήρα του ΟΑΕΔ στο Δήμο Καρδίτσας

Εργασία ξεκινούν στις 11 Σεπτεμβρίου 2020 άλλοι 3 άνεργοι στο Δήμο Καρδίτσας μέσω του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας του ΟΑΕΔ και μετά την οριστικοποίηση των πινάκων στις 3 Αυγούστου 2020.

Αναστέλλεται η λειτουργία εταιρείας κονσερβοποιίας στα Γιαννιτσά λόγω κρουσμάτων κορονοϊού

Λόγω επιβεβαιωμένου υψηλού επιδημιολογικού φορτίου (114 κρούσματα) σε εταιρεία κονσερβοποιίας στη Δ.Ε. Γιαννιτσών, κατόπιν σχετικών ελέγχων, με εντολή του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκου Χαρδαλιά,

Υπεγράφη η σύμβαση για τη βελτίωση του οδικού δικτύου των Δήμων Μετεώρων και Τρικκαίων

Υπεγράφη από τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κ. Αγοραστό η σύμβαση ενίσχυσης της οδικής ασφάλειας σε περιοχές του Δήμου Μετεώρων και του Δήμου Τρικκαίων προϋπολογισμού 500.000 ευρώ που χρηματοδοτείται από πόρους του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων.

Ε.Ο.Δ.Υ: 4 νέοι θάνατοι και 372 νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα (Πέμπτη 10/9) - Η γεωγραφική κατανομή τους

Γνωστοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 10 Σεπτεμβρίου από τον Ε.Ο.Δ.Υ. η ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορονοϊό.

Ξεκινούν εργασία τρεις συμβασιούχοι στην καθαριότητα του Δήμου Αργιθέας

Την απόφαση πρόσληψης τριών ατόμων με τετράμηνη σύμβαση ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για την κάλυψη κατεπειγουσών αναγκών σχετικά με την λήψη έκτακτων μέτρων για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού covid-19 υπέγραψε σήμερα (10/9) ο Δήμαρχος Αργιθέας Α. Στεργίου.

Πέλλα, Πιερία, Ημαθία και Κιλκίς σε καθεστώς ειδικών περιοριστικών μέτρων λόγω Covid-19

Μετά από έκτακτη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Κέντρο Επιχειρήσεων της Πολιτικής Προστασίας και λαμβάνοντας υπόψη τα επιδημιολογικά δεδομένα όπως έχουν διαμορφωθεί και με τα χθεσινά αποτελέσματα στις Π.Ε. Πέλλας, Πιερίας, Ημαθίας και Κιλκίς,

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ