.
.
.
.

Σάββατο, 12 Σεπτεμβρίου 2020

Ορίστηκαν τα μέλη της Περιφερειακής Επιτροπής Ισότητας των Φύλων της Περιφέρειας Θεσσαλίας

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κ. Αγοραστού ορίστηκαν τα μέλη της Περιφερειακής Επιτροπής Ισότητας των Φύλων της Περιφέρειας Θεσσαλίας, που συγκροτήθηκε τον Νοέμβριο του 2019 με απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου της Περιφέρειας Θεσσαλίας, και στην οποία θα είναι πρόεδρος η Περιφερειακή Σύμβουλος Θεσσαλίας Λία Ρογγανάκη.

Θέμα χρόνου η εγκατάσταση ψηφιακού μαστογράφου στο νοσοκομείο Καρδίτσας

Ένα από τα σημαντικά βήματα στην πορεία για την απόκτηση ψηφιακού μαστογράφου από το νοσοκομείο Καρδίτσας έγινε το προηγούμενο διάστημα, φέρνοντας την υπόθεση ακόμα πιο κοντά στην ολοκλήρωσή της.

Ανακοινώσεις Μητσοτάκη στη Δ.Ε.Θ. για μέτρα ενίσχυσης της Άμυνας και την Οικονομία

Με κεντρική γραμμή την ανακούφιση της κοινωνίας από τις συνέπειες της κρίσης λόγω της πανδημίας και ταυτόχρονα τη διατήρηση της χώρας σε αναπτυξιακή τροχιά ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ξεκίνησε την ομιλία του στο πλαίσιο του Thessaloniki Helexpo Forum.

Ε.Ο.Δ.Υ: 2 νέοι θάνατοι και 302 νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα (Σάββατο 12/9) - Η γεωγραφική κατανομή τους

Γνωστοποιήθηκε το απόγευμα της Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου από τον Ε.Ο.Δ.Υ. η ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορονοϊό.

Πέρασε "αέρας" από την Αμαλιάδα ο ΑΣΚ!

Την πρόκριση στην επόμενη αγωνιστική της Α' φάσης του κυπέλλου Ελλάδας κατέκτησε με 66-93 στο κλειστό της Ήλιδας ο Α.Σ. Καρδίτσας αντιμετωπίζοντας τον τοπικό Κόροιβο.

Ξεκινούν και πάλι οι δοκιμές για το εμβόλιο της AstraZeneca

Οι κλινικές δοκιμές του πειραματικού εμβολίου για την Covid-19 της εταιρείας AstraZeneca και του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης ξανάρχισαν στο Ηνωμένο Βασίλειο, αφού η Ρυθμιστική Αρχή Φαρμάκων (MHRA) έκρινε ότι είναι ασφαλές να συνεχιστούν.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ