.
.
.
.

Δευτέρα, 14 Σεπτεμβρίου 2020

ΚΕΔΕ: Σταματά προσωρινά η παραγωγή των πάνινων μασκών για τα σχολεία

Σταματά προσωρινά η παραγωγή των υπολοίπων πάνινων μασκών για τους μαθητές στα σχολεία όπως γνωστοποίησε με ανακοίνωσή της η ΚΕΔΕ και μετά το λάθος που έγινε ως προς μέγεθός τους.

Ξεκίνησαν εργασία άλλοι 2 άνεργοι του προγράμματος κοινωφελούς χαρακτήρα του ΟΑΕΔ στο Δήμο Λίμνης Πλαστήρα

Εργασία ξεκίνησαν σήμερα Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2020 2 άνεργοι στο Δήμο Λίμνης Πλαστήρα μέσω του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας του ΟΑΕΔ και μετά την οριστικοποίηση των πινάκων στις 3 Αυγούστου 2020.

Επιχείρηση έρευνας και διάσωσης σε εξέλιξη ανατολικά της Κρήτης - 53 άτομα διασώθηκαν - 3 νεκροί

Ευρεία επιχείρηση έρευνας και διάσωσης αλλοδαπών πραγματοποιείται από τις απογευματινές ώρες σήμερα, στη θαλάσσια περιοχή 12 ν.μ. ανατολικά της ν. Κρήτης.

Σχολικό Bazaar της "Φλόγας" στην Κεντρική Πλατεία την Τετάρτη 16 & την Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου

Με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι την Τετάρτη και την Πέμπτη 16 και 17 Σεπτεμβρίου 2020 από τις 10:00 ως τις 21:00 η ΦΛΟΓΑ (με τους εκπροσώπους και τους εθελοντές της) θα βρίσκεται στην Κεντρική Πλατεία της Καρδίτσας για την πραγματοποίηση του σχολικού της bazaar!!

Εγκαινιάστηκε το κτίριο των Εργαστηρίων Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης στη Λάρισα

«Όλοι έχουμε δικαίωμα στις ίσες ευκαιρίες στη ζωή και στη γνώση» είναι το μήνυμα που έστειλε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός εγκαινιάζοντας το κτίριο Εργαστηρίων Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (ΕΕΕΕΚ) για άτομα με αναπηρίες, στη Νεάπολη της Λάρισας.

"Πρώτο κουδούνι" και Αγιασμός για τους μαθητές και εκπαιδευτικούς του Εσπερινού Σχολείου

Με την ευλογία του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφαρσάλων κ.κ. Τιμοθέου και την παρουσία του Διευθυντή Β/θμιας Εκπαίδευσης Καρδίτσας κ. Παππά Σωκράτη τελέσθηκε ο αγιασμός για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, την Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2020, στις 6.15 το απόγευμα στον προαύλιο χώρο του σχολείου μας.

Αντιδράσεις γονέων για τις μάσκες στο 2ο Δημοτικό Μουζακίου

Σειρά ερωτημάτων που επιθυμούν να απαντηθούν πριν επιτρέψουν στα παιδιά τους να φορέσουν μάσκα στο σχολείο, υπέβαλε γραπτώς μερίδα γονέων μαθητών του 2ου Δημοτικού Σχολείου Μουζακίου.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ