.
.
.
.

Τρίτη, 15 Σεπτεμβρίου 2020

Επερώτηση της Μαρίας Μπίλλη στον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας για την αναστολή λειτουργίας 63 σχολείων

Όπως ανακοινώθηκε με την έναρξη της νέας Σχολικής Χρονιάς 2020-2021 με απόφαση του Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης Θεσσαλίας κ.Γ. Δοδοντσάκη αναστέλλεται η λειτουργία 19 Δημοτικών Σχολείων και 44 Νηπιαγωγείων στις ΠΕ Καρδίτσας ,Λάρισας , Μαγνησίας και Τρικάλων εξαιτίας της έλλειψης μαθητών.

Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας σε δρόμους του Μουζακίου (16-18/9) για την εκτέλεση εργασιών φυσικού αερίου

Προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων θα σημειωθεί σε δρόμους του Μουζακίου από Τετάρτη έως Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρες 07.00 έως 15.00 έπειτα από απόφαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καρδίτσας για εκτέλεση εργασιών φυσικού αερίου.

Εργασία ξεκινούν την Τετάρτη (16/9) άλλοι 18 άνεργοι του προγράμματος κοινωφελούς χαρακτήρα του ΟΑΕΔ στο Δήμο Καρδίτσας

Εργασία ξεκινούν την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2020 άλλοι 18 άνεργοι στο Δήμο Καρδίτσας μέσω του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας του ΟΑΕΔ και μετά την οριστικοποίηση των πινάκων στις 3 Αυγούστου 2020.

«Ψάχνει» πλήρη ομαλοποίηση η σχολική χρονιά στην Π.Ε. Καρδίτσας

Οι καταλήψεις σε τρία σχολεία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην Καρδίτσα, για τις οποίες σας ενημέρωσε από νωρίς το πρωί KarditsaLive.Net, χαρακτήρισαν την δεύτερη μόλις μέρα της φετινής σχολικής χρονιάς.

Επιστολή τέως εργαζομένων ΑΠΑΝΑ Α.Ε. για την αποκομιδή απορριμμάτων του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα

Επειδή το τελευταίο καιρό γινόμαστε μάρτυρες συνεχών συζητήσεων με θέμα την αποκομιδή των απορριμμάτων στο Δήμο Λίμνης Πλαστήρα θα θέλαμε, σαν κάτοικοι του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα αλλά και σαν εργαζόμενοι της εταιρίας ΑΠΑΝΑ Α.Ε., η οποία εξετέλεσε το έργο της αποκομιδής του Δήμου το διάστημα 2014-2017, να βεβαιώσουμε τα παρακάτω:

Απ. Πίτσαβος: "Να δημιουργηθεί υπόγειος χώρος στάθμευσης στο νέο Δημαρχείο της πόλης"

Όπως δημοσιεύθηκε στον τοπικό τύπο πριν λίγες ημέρες «ένα σύγχρονο και… πράσινο δημόσιο χώρο αποκτά η Καρδίτσα», και του οποίου εγκρίθηκε η δημοπράτηση, ύψους 500.000 ευρώ, σύμφωνα με τις δηλώσεις του κ. Αγοραστού.

Με Πανερυθραϊκό στο νέο κλειστό το απόγευμα της Τετάρτης (16/9) ο ΑΣΚ

Ένα δύσκολο και απαιτητικό τεστ έχει μπροστά του ο Α.Σ.Καρδίτσας, που την Τετάρτη στις 5 μ.μ. αντιμετωπίζει εντός έδρας στο νέο κλειστό γυμναστήριο τον Πανερυθραϊκό, για τη 2η αγωνιστική της Α’ φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.

Δήμος Αργιθέας: Εγκρίθηκε από το ΚΑΣ η μελέτη για την Ι.Μ. Σπηλιάς Αργιθέας

Το Δ.Σ. του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου (ΚΑΣ), κατά τη συνεδρίασή του την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2020, ενέκρινε τη μελέτη επισκευής των σεισμόπληκτων Ιερών Ναών Ζωοδόχου Πηγής και Κοιμήσεως της Θεοτόκου (νεωτέρου και παλαιοτέρου Καθολικού) και του κελιού του Παλαιού Ηγουμενείου της Ιεράς Μονής Σπηλιάς Κουμπουριανών Δήμου Αργιθέας.

Παράταση μέχρι το τέλος του έτους για τη ρύθμιση οφειλών δανειοληπτών τ. ΟΕΚ

Παρατάθηκε μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2020, η προθεσμία υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων για τη ρύθμιση αποπληρωμής οφειλών δανειοληπτών που χορηγήθηκαν από ίδια κεφάλαια του τέως Οργανισμού Εργατικής Κατοικίας (ΟΕΚ), ύστερα από την αρ. 3038/59/2.06.2020 απόφαση του Δ.Σ. του Οργανισμού.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ