.
.
.
.

Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου 2020

Λιβύη: Παραιτείται από πρωθυπουργός ο Σάρατζ

Ο επικεφαλής της διεθνώς αναγνωρισμένης Κυβέρνησης Εθνικής Συμφωνίας (GNA) της Λιβύης, Φαγιέζ αλ Σάρατζ ανακοίνωσε απόψε ότι προτίθεται να παραδώσει την εξουσία μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου, μετέδωσε η κρατική τηλεόραση της χώρας.

Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας (17-23/9) σε τμήματα δρόμων της Καρδίτσας λόγω εργασιών φυσικού αερίου

Με απόφαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καρδίτσας απαγορεύεται η διέλευση κάθε είδους οχήµατος από την Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου έως και Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου (εξαιρουμένων 19 και 20/9) και ώρες 07.00 έως 15.00 λόγω εκτέλεσης εργασιών φυσικού αερίου, στα ακόλουθα τμήματα οδών της Καρδίτσας.

Από την 1η Οκτωβρίου ξεκινάει το πρόγραμμα για τη δημιουργία 100.000 νέων θέσεων εργασίας

Κατατέθηκε τροπολογία σε σχέδιο νόμου του υπουργείου Αθλητισμού με την οποία θεσπίζεται ανοιχτό πρόγραμμα του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων για τη δημιουργία 100.000 νέων θέσεων εργασίας.

Κ. Νούσιος: Σε 10 μέρες παραδίδεται η «θερινή» παράκαμψη της γέφυρας "Μπαλάνου"

Τις εργασίες που πραγματοποιούνται δίπλα στη γέφυρα "Μπαλάνου" επισκέφθηκε το τελευταίο διήμερο ο αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας Κωστής Νούσιος και σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του, ενημέρωσε το KarditsaLive.Net για την εξέλιξη του έργου.

Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας: Νέα προγράμματα εκπαίδευσης του Κέντρου Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης

Το Κέντρο Επιμόρφωσης και Διά Βίου Μάθησης (Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ.) του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας διοργανώνει προγράμματα εκπαίδευσης που τα περισσότερα πληρούν τις προϋποθέσεις του νέου νόμου (ΦΕΚ 13/29-01-2019) ως προς την μοριοδότηση.

"Το άλυτο πρόβλημα των υδάτων υπονομεύει το αναπτυξιακό μέλλον της Θεσσαλίας"

Την περίοδο που διανύουμε η Εθνική Οικονομία κινείται στον αστερισμό ενός «σχεδίου ανάκαμψης», στη βάση της αναμενόμενης ενίσχυσης από το αντίστοιχο Ταμείο της ΕΕ, για το οποίο η Κυβέρνηση φαίνεται ότι έχει οριστικοποιήσει τις βασικές κατευθύνσεις, ενώ παράλληλα εκπονεί το Εθνικό Πρόγραμμα Ανάπτυξης (ΕΠΑ, 2021 – 2025) της χώρας.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ