.
.
.
.

Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου 2020

Δήλωση του Ν. Χαρδαλιά για την επιχειρησιακή ετοιμότητα του μηχανισμού πολιτικής προστασίας ενόψει της κακοκαιρίας «Ιανός»

Ολοκληρώσαμε πριν από λίγο άλλη μία τεχνική σύσκεψη. Αυτές οι συσκέψεις γίνονται κάθε 6 ώρες, για να μπορούμε να αξιολογούμε και να σταθμίζουμε τα δεδομένα που μας παρουσιάζουν οι μετεωρολόγοι και οι αναλυτές μας.

Ο ποδηλατοτουρισμός στο επίκεντρο σύσκεψης Δημάρχων του Ν. Καρδίτσας στο Παυσίλυπο (+Φώτο +Βίντεο)

Μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη (17/9) το βράδυ, στο αναψυκτήριο Παυσιλύπου, μεταξύ Δημάρχων του Νομού Καρδίτσας και του εκπροσώπου της γνωστής Εταιρίας Mbike κ. Σπύρου Παπαγεωργίου, για την ανάπτυξη του ποδηλατικού τουρισμού στην περιοχή μας.

Στη Λάρισα για τη διοργάνωση των εκδηλώσεων «Ελλάδα 2021» βρέθηκε η Γιάννα Αγγελοπούλου

Στην εντυπωσιακή ανταπόκριση της ελληνικής κοινωνίας στο κάλεσμα της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» για συνδιαμόρφωση του προγράμματος των δράσεων της επετείου των 200 χρόνων μετά την Επανάσταση και στην καθοριστική συμβολή των Δήμων όλης της χώρας στη μεγάλη αυτή προσπάθεια αναφέρθηκε η Πρόεδρος της Επιτροπής, Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη από την Λάρισα.

Οι διατητές της Α' φάσης του κυπέλλου ερασιτεχνών της ΕΠΣΚ

Ανακοινώθηκαν το απόγευμα της Πέμπτης 17 Σεπτεμβρίου από την Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣΚ οι διαιτητές των αγώνων για το κύπελλο ερασιτεχνών (Α' φάση) που θα πραγματοποιηθούν το προσεχές Σαββατοκύριακο.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ