.
.
.
.

Σάββατο, 19 Σεπτεμβρίου 2020

Οι καταστροφές του «Ιανού» έφεραν κυβερνητικό κλιμάκιο στην Καρδίτσα - Ευρεία σύσκεψη πολιτικών και φορέων στο Δημαρχείο

«Επιλέξαμε να έρθουμε με το ελικόπτερο προκειμένου να έχουμε και εικόνα από πάνω. Και η εικόνα ήταν πραγματικά ξεκάθαρη, φαινόταν τι θα συναντήσουμε. Ένιωσα ότι ξανάγινε η Θεσσαλία θάλασσα».

727 διασώσεις πραγματοποίησε η Π.Υ. στη Θεσσαλία, οι περισσότερες στο ν. Καρδίτσας

815 κλήσεις για βοήθεια δέχθηκαν μέχρι το απόγευμα του Σαββάτου οι Πυροσβεστικές Υπηρεσίες στη Θεσσαλία (Μαγνησία, Φάρσαλα, Καρδίτσα, Μουζάκι, Ρούσσο, Τρίκαλα, Λάρισα και Σοφάδες) και μέχρι την ίδια ώρα είχαν πραγματοποιηθεί 727 διασώσεις, 327 αντλήσεις και 40 κοπές δέντρων.

Κλιμάκιο του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. σε Καρδίτσα και Μουζακι για τις καταστροφές (+Φώτο)

Τις πληγείσες περιοχές της Καρδίτσας επισκέφτηκε κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ, αποτελούμενο από τον τομεάρχη Υποδομών και Μεταφορών, Νίκο Παππά, τον τομεάρχη Προστασίας του Πολίτη, Χρήστο Σπίρτζη, τον τομεάρχη Εσωτερικών, Κώστα Ζαχαριάδη, την αναπληρώτρια τομεάρχη Προστασίας του Πολίτη, υπεύθυνη για την Πολιτική Προστασία, Χαρά Καφαντάρη, και τον βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Καρδίτσας, Σπύρο Λάππα.

Σε εξέλιξη οι εργασίες αποκατάστασης του ηλεκτρισμού σε Καρδίτσα και υπόλοιπο νομό - Ποια η κατάσταση

Σε εξέλιξη είναι οι εργασίες από συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ και της πυροσβεστικής που συνδράμουν στις αντλήσεις από τους υποσταθμούς στην προσπάθεια που γίνεται εδώ και ώρες να πάει ηλεκτρικό ρεύμα ολόκληρη η πόλη της Καρδίτσας

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ