.
.
.
.

Κυριακή, 06 Σεπτεμβρίου 2020

Ο Δημήτρης Τζανακόπουλος νέος γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ

Με ψήφους 110 υπέρ (από τους 140 που ψήφισαν), 28 λευκά, ένα άκυρο και… 11 απουσίες, η Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ έκανε δεκτή την πρόταση του Αλέξη Τσίπρα και ο Δημήτρης Τζανακόπουλος διαδέχεται τον Πάνο Σκουρλέτη στη θέση του γραμματέα.

Ε.Ο.Δ.Υ: 4 νέοι θάνατοι και 144 νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα (Κυριακή 6/9) - Η γεωγραφική κατανομή των κρουσμάτων

Γνωστοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής 6 Σεπτεμβρίου από τον Ε.Ο.Δ.Υ. η ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορονοϊό.

Όλη η Ελλάδα ένας Πολιτισμός - Δύο ξεχωριστές παραστάσεις στην Καρδίτσα τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου

Το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού στο πλαίσιο του θεσμού Όλη η Ελλάδα ένας Πολιτισμός παρουσιάζει αύριο, Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου, τις παρακάτω δύο εκδηλώσεις στην Καρδίτσα:

Ιερά Μητρόπολη: Πρόγραμμα εκκλησιασμών 7 και 8 Σεπτεμβρίου

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος, την Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 6:30΄μ.μ., επί τη εορτή του Γενεσίου της Υπεραγίας Θεοτόκου, θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Εσπερινού και θα ομιλήσει στην Ιερά Μονή Παναγίας «Κορώνης».

Ραδιολέσχη Καρδίτσας: Εθελοντική δραστηριότητα υψηλών προδιαγραφών αλλά... άνευ πόρων

Την 21η πρώτη επέτειο από την ίδρυσή της γιορτάζει φέτος η Ραδιολέσχη Καρδίτσας  αλλά η προσφορά της, αυτά τα χρόνια, είναι πολλαπλάσια της ηλικίας της.

Αστ. Βασιλάκος: "Δύσκολη... εν μέσω πανδημίας η καθημερινότητα στο Μουζάκι"

Συμπολίτισσες και Συμπολίτες

Δεν τιμούν τον πολιτισμό μας οι εικόνες που αντικρίζουμε στο Μουζάκι με τις «ατέλειωτες ουρές ανθρώπων να συνωστίζονται ο ένας δίπλα στον άλλον, χωρίς καμία σειρά και απόσταση ασφάλειας περιμένοντας καρτερικά σε δρόμους, πεζοδρόμια, πεζούλια, σκαλοπάτια

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ