.
.
.
.

Δευτέρα, 07 Σεπτεμβρίου 2020

Εργασία ξεκινούν άλλοι 10 άνεργοι του προγράμματος κοινωφελούς χαρακτήρα του ΟΑΕΔ στο Δήμο Παλαμά

Εργασία ξεκινούν από την Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου άλλοι 10 άνεργοι στο Δήμο Παλαμά μέσω του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας του ΟΑΕΔ και μετά την οριστικοποίηση των πινάκων στις 3 Αυγούστου 2020.

Δεκτικοί στη χρήση μάσκας οι Καρδιτσιώτες γονείς ενόψει της έναρξης των σχολείων

Δεν είναι αρνητικοί στη χρήση μάσκας από τα παιδιά τους οι Καρδιτσιώτες γονείς αλλά και γενικότερα οι κάτοικοι του νομού δεν αναζητούν τρόπους για να ξεφύγουν από την υποχρεωτικότητα της χρήσης της, όπως επιβάλλουν τα μέτρα αποφυγής διασποράς του κορονοϊού.

Έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης Αυγούστου 2020 για τον Covid-19: 57 κρούσματα στην Π.Ε. Καρδίτσας και 246 στη Θεσσαλία

Έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορονοϊό (COVID-19) στη Θεσσαλία για τον Αύγουστο έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα το Συντονιστικό Κέντρο (Covid-19) της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Στο Φ.Ε.Κ. η αναστολή λειτουργίας 8 νηπιαγωγείων και 5 δημοτικών σχολείων στο ν. Καρδίτσας

Δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης η αναστολή λειτουργίας οκτώ μονοθέσιων νηπιαγωγείων και πέντε μονοθέσιων δημοτικών σχολείων της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Καρδίτσας λόγω έλλειψης μαθητικού δυναμικού.

"Θύμισες Κ. Καραμανλή και Γ. Κωτσού για τα έργα στον Αχελώο"

Ο Βουλευτής Καρδίτσας  Γιώργος Κωτσός είχε άτυπη συνάντηση με τον πρώην Πρωθυπουργό Κ. Καραμανλή στην περιοχή της Λίμνης Πλαστήρα, όπου του θύμισε τις δύο συναντήσεις τους το 2001 και το 2002 στα έργα του ποταμού Αχελώου.

Διευκρινιστική ανακοίνωση του Υπ. Υποδομών και Μεταφορών για τις συλλήψεις στη δυτική Θεσσαλία για παράτυπες άδειες οδήγησης

Ανακοίνωση εξέδωσε το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών διευκρινίζοντας ότι οι 7 εκ των 9 συνολικά συλληφθέντων στην υπόθεση με τις παράτυπες άδειες οδήγησης είναι υπάλληλοι της Διεύθυνσης Συγκοινωνιών της Περιφέρειας Θεσσαλίας και όχι του Υπουργείου.

Ε.Ο.Δ.Υ: 5 νέοι θάνατοι και 156 νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα (Δευτέρα 7/9) - Η γεωγραφική κατανομή τους

Γνωστοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 7 Σεπτεμβρίου από τον Ε.Ο.Δ.Υ. η ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορονοϊό.

Πρόσκληση για την κάλυψη 90 θέσεων Ειδικευόμενων Νοσηλευτών για την ειδικότητα «Δημόσιας Υγείας/Κοινοτική Νοσηλευτική» της 5ης Υ.ΠΕ.

Για τη διαδικασία επιλογής ειδικευόμενων νοσηλευτών/τριων στην Ειδικότητα «ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ/ΚΟΙΝΟΤΙΚΗΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ» η Διοίκηση της 5ης Υ.ΠΕ. Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ