.
.
.
.

Τετάρτη, 09 Σεπτεμβρίου 2020

Λαϊκή Συσπείρωση Θεσσαλίας:"Ελάχιστοι έως ανύπαρκτοι οι έλεγχοι και τα μέτρα προστασίας για κορονοιό σε ιδ. κλινικές και επιχειρήσεις"

Η Λαική Συσπείρωση Θεσσαλίας, στην τελευταία συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου (27.8.2020), με επερώτησή της, ζήτησε από τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας, να ενημερώσει τι μέτρα έχουν παρθεί για τον έλεγχο των ιδιωτικών κλινικών, των οίκων ευγηρίας για να αποτραπεί η διασπορά του κορονοιού στους εργαζόμενους και τους φιλοξενούμενους σ’ αυτές τις δομές.

100.000 μάσκες για μαθητές & εκπαιδευτικούς θα προμηθεύσει εταιρεία με έδρα τον Παλαμά

Την προμήθεια 100.000 μασκών (πολλαπλών χρήσεων) στην Κ.Ε.Δ.Ε. για μαθητές και εκπαιδευτικούς ανέλαβε μεταξύ άλλων εταιρεία που έχει έδρα στο Δήμο Παλαμά, μετά από την κατάθεση προσφορών που προηγήθηκε και οδήγησε στην επιλογή της.

Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας (10-16/9) σε τμήματα δρόμων της Καρδίτσας λόγω εργασιών φυσικού αερίου

Με απόφαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καρδίτσας απαγορεύεται η διέλευση κάθε είδους οχήµατος από την Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου έως και Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου (εξαιρουμένων 12 και 13/9) και ώρες 07.00 έως 15.00 λόγω εκτέλεσης εργασιών φυσικού αερίου, στα ακόλουθα τμήματα οδών της Καρδίτσας.

Έως 11/9 οι αιτήσεις για μία πρόσληψη μερικής απασχόλησης καθαριστή/στριας για τις Σχολικές Μονάδες στο Δήμο Αργιθέας

Αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του Δήμου Αργιθέας η προκήρυξη για τη μία θέση εργασίας μερικής απασχόλησης για τον καθαρισμό των σχολικών μονάδων στο Ανθηρό.

Αναρτήθηκαν τα αποτελέσματα για τις πέντε προσλήψεις συμβασιούχων στο Κ.Δ.Α.Π. της ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ. Μουζακίου

Στην ανάρτηση του πίνακα κατάταξης & βαθμολογίας και των διοριστέων για την προκήρυξη πρόσληψης πέντε συμβασιούχων στο Κ.Δ.Α.Π. γνωστοποίησε σήμερα (Τετάρτη (9/9) η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Μουζακίου.

Μειωμένος αριθμός σε «πρωτάκια», νήπια και προνήπια στα σχολεία του ν. Καρδίτσας

Μειωμένος σε σχέση με πέρυσι είναι ο αριθμός των μικρών μαθητών που θα διαβούν το κατώφλι του δημοτικού, την προσεχή Δευτέρα, 14 Σεπτεμβρίου, στα σχολεία του νομού μας.

Δικαιώθηκε ο Καρδιτσιώτης ποδοσφαιριστής Παναγιώτης Κοντοβάς για παλιά οφειλή από την ΠΑΕ Άρης

Απόφαση που δικαιώνει τον Καρδιτσιώτη ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Κοντοβά εξέδωσε χθες Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ έναντι της ΠΑΕ Άρης για παλιές οφειλές δίνοντας προθεσμία τριών ημερών για την εξόφλησή του διαφορετικά η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα πρέπει να ξεκινήσει με -3 βαθμούς το νέο πρωτάθλημα.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ