.
.

Παρασκευή, 01 Οκτωβρίου 2021

Προγραμματισμένη διακοπή ηλεκτροδότησης την Κυριακή (3/10) στην κοινότητα του Αγίου Θεοδώρου

Προγραμματισμένη διακοπή ηλεκτροδότησης θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2021 στην κοινότητα του Αγίου Θεοδώρου και την ευρύτερη περιοχή από το Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε. για λόγους συντήρησης του δικτύου.

Προχωρά η συντήρηση και ασφαλτόστρωση του δρόμου Καρδίτσα - Τρίκαλα

Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός επισκέφτηκε σήμερα (1/10) το δρόμο Καρδίτσα - Τρίκαλα όπου πραγματοποιούνται έργα συντήρησης και ασφαλτόστρωσης σε συνολικό μήκος 3 χιλιομέτρων.

Δωρεάν Πρόγραμμα Κατάρτισης στη Bασιλοτροφία στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Ο Οργανισμός «Νέα Γεωργία Νέα Γενιά» και η Περιφέρεια Θεσσαλίας, σε συνεργασία με το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, ανακοινώνουν την έναρξη του δωρεάν προγράμματος κατάρτισης και συμβουλευτικής με θέμα «Βασιλοτροφία: Αξιοποίηση, διάσωση και βελτίωση γενετικού υλικού μελισσών στη Θεσσαλία».

Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας στην Ευρωπαία Επίτροπο Elisa Ferreira: « Ευρωπαϊκή χρηματοδότηση για έργα σε περιοχές που έπληξε η κλιματική κρίση»

Ευρωπαϊκή χρηματοδότηση για έργα πρόληψης και αποκατάστασης σε περιοχές που επλήγησαν από την κλιματική κρίση εισηγήθηκε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός στην συνάντηση που είχε η Ευρωπαία Επίτροπος Συνοχής και Μεταρρυθμίσεων Elisa Ferreira με τους Περιφερειάρχες της χώρας.

ΕΛΣΤΑT: 1054 περισσότεροι θάνατοι από γεννήσεις το 2020 στην Καρδίτσα

Περισσότεροι ήταν οι θάνατοι από τις γεννήσεις που καταγράφηκαν στην Καρδίτσα το 2020 σύμφωνα με την εξέλιξη των δημογραφικών μεγεθών που ανακοίνωσε την Παρασκευή 1 Οκτωβρίου η ΕΛΣΤΑΤ.

Πανθεσσαλική Στέγη: Οι Θεσσαλοί τίμησαν τον Παπαδιαμάντη σε θεατρική παράσταση στο Άλσος Βεΐκου

Με ξεχωριστή επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο Υπαίθριο θέατρο του Άλσους Γαλατσίου η πρώτη εκδήλωση στο πλαίσιο του κύκλου αφιερωμάτων στον «Άγιο των Γραμμάτων» τον Μεγάλο Λογοτέχνη Αλέξανδρο Παπαδιαμάντη με φορέα διοργάνωσης την Ομοσπονδία Θεσσαλικών Σωματείων Αττικής «Η Πανθεσσαλική Στέγη» σε συνέργεια με τον Σύλλογο Θεσσαλών Γαλατσίου «Η Αργώ» και την στήριξη της Αντιπεριφέρειας Πολιτισμού Αττικής.

Αναδείχτηκε ανάδοχος για τα αντιπλημμυρικά έργα σε Ενιπέα και Πάμισο

Αναδείχτηκε ανάδοχος και προχωρούν οι διαδικασίες για την υπογραφή της σύμβασης των νέων αντιπλημμυρικών έργων, συνολικού προϋπολογισμού 4,35 εκατομμυρίων ευρώ  στους ποταμούς Ενιπέα και Πάμισο.

Ε.Ο.Δ.Υ. (1/10): 32 νέοι θάνατοι και 2.636 κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα - 64 κρούσματα στο ν. Καρδίτσας

Γνωστοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 1 Οκτωβρίου 2021 από τον Ε.Ο.Δ.Υ. η ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορονοϊό.

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ