.
.

Τετάρτη, 13 Οκτωβρίου 2021

ΕΛΜΕ Καρδίτσας: Έκτατη Γενική Συνέλευση την Παρασκευή (15/10) στο Εργατικό Κέντρο

Το ΔΣ της ΕΛΜΕ Καρδίτσας χαιρετίζει τη μαζική συμμετοχή των εκπαιδευτικών στην απεργία αποχή από την αξιολόγηση, στην 24ωρη απεργία της Δευτέρας 11 Οκτώβρη (100.000 απεργοί, περίπου 70%) και στις συγκεντρώσεις που έγιναν σε όλη τη χώρα.

Στα 177 τα κρούσματα COVID-19 στα σχολεία του νομού Καρδίτσας, σε ένα μήνα λειτουργίας

Την Τετάρτη 13 Οκτωβρίου συμπληρώθηκε ένας μήνας από την έναρξη της σχολικής χρονιάς και στα σχολεία του νομού Καρδίτσας, σε Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, έχουν καταγραφεί 177 κρούσματα COVID-19 σε μαθητές και εκπαιδευτικούς.

Την Κυριακή 17 Οκτωβρίου το 40ήμερο Μνημόσυνο της Σοφίας Στ. Βλάχου

Τελούμε την Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2021 στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας της κοινότητας Καλλιθήρου Καρδίτσας το 40ήμερο Μνημόσυνο για την Ανάπαυση της ψυχής της Αγαπημένης μας Μητέρας, Γιαγιάς, Αδερφής και Θείας Σοφίας Στ. Βλάχου.

Λειτουργεί η Γαστρεντερολογική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας με σύγχρονο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό

Μια μεγάλη μέρα για την κρατική υγεία και για την εξυπηρέτηση ασθενών απ όλη την Θεσσαλία και την περιοχή ευθύνης της 5η ΥΠΕ χαρακτήρισε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός τη λειτουργία της Γαστρεντερολογικής Κλινικής στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας.

Υπεγράφη η σύμβαση για την αποκατάσταση του Ι.Ν Προφήτη Ηλία Τρικάλων

Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας  υπέγραψε τη σύμβαση του έργου για την ολοκλήρωση της αποκατάστασης του Ι.Ν. Προφήτη Ηλία Τρικάλων και την αισθητική ανάπλαση του περιβάλλοντος χώρου.

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ