.
.

Πέμπτη, 14 Οκτωβρίου 2021

Αποκαλύπτονται παλιές αγιογραφίες και επιγραφές στον Ι.Ν. Άγ. Ιωάννη Προδρόμου – Αλλάζει αρχαιολογικό επίπεδο το "Κονάκι" (+Φώτο +Βίντεο)

Καταπληκτικές αγιογραφίες και επιγραφές αποκαλύπτουν οι εργασίες συντήρησης στο Ι.Ν. Αγίου Ιωάννη Προδρόμου του Δήμου Καρδίτσας ο οποίος χτίστηκε το 1845 και αγιογραφήθηκε το 1859.

Κακοκαιρία "Μπάλλος": Ανακοινώθηκαν έκτακτα προληπτικά μέτρα για την Αττική για την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου

Έκτακτα προληπτικά μέτρα για την προστασία των πολιτών από την κακοκαιρία «Μπάλλος» αποφασίστηκαν κατά τη σύσκεψη στη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, το βράδυ της Πέμπτης 14 Οκτωβρίου.

Κακοκαιρία "Μπάλλος": Ξεπέρασε τα 140 χιλιοστά η βροχόπτωση στην Αθήνα την Πέμπτη 14 Οκτωβρίου

Οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες που σημειώνονται από την κακοκαιρία «Μπάλλος» στην Αττική και ιδιαίτερα στην πόλη των Αθηνών, άφησαν περισσότερα από 140 χιλιοστά βροχής σε κάποιες περιοχές προκαλώντας πληθώρα προβλημάτων.

Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Καρδίτσας: Έκτακτη Γενική Συνέλευση την Τρίτη (19/10)

Συνάδελφοι,

δημοσιοποιήθηκε πριν από λίγες ώρες, σήμερα Τετάρτη 13/10/2021, η αναμενόμενη απόφαση του Εφετείου σχετικά με τις εφέσεις των Εκπαιδευτικών Ομοσπονδιών και του Υπουργείου Παιδείας επί της απόφασης του Πρωτοδικείου που έκρινε την απεργία-αποχή των Δ.Ο.Ε.-Ο.Λ.Μ.Ε.-Ο.Ι.Ε.Λ.Ε. και Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ως παράνομη.

Ακυρώνονται οι δειγματοληψίες του Ε.Ο.Δ.Υ. της Παρασκευής (15/10) στο Δήμο Λίμνης Πλαστήρα

Σε ακύρωση της προγραμματισμένης δειγματοληψίας την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου σε τρεις κοινότητες του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα προχώρησε ο Ε.Ο.Δ.Υ. λόγω των καιρικών φαινομένων που αναμένονται.

Κάλεσμα σε Γενική Συνέλευση από το Σύλλογο Φαρμακοϋπαλλήλων Ν.Καρδίτσας

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι

Ο  Σύλλογος φαρμακουπαλλήλων Ν.Καρδίτσας καλεί σε γενική συνέλευση όλους τους φαρμακουπαλλήλους του Ν.Καρδίτσας ,την Κυριακή 17/10/2021 και ώρα 6μμ στο ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ Κέντρο Καρδίτσας (Ιεζεκιήλ 44) με θέματα:

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ