.
.

Κυριακή, 17 Οκτωβρίου 2021

Σε πλατεία Δ. Σιούφα θα μετονομαστεί η πλατεία Ακαδημίας - Το όνομα του ιατρού Ευστ. Μπαθρέλλου παίρνει οδός της Καρδίτσας

Αποφάσεις για αλλαγή ονόματος οδών και πλατειών αλλά και για ονοματοδοσία ανώνυμων δρόμων, θα κληθεί να πάρει το Δημοτικό Συμβούλιο Καρδίτσας, στην συνεδρίασή του, την προσεχή Τρίτη 19 Οκτωβρίου.

Ε.Ο.Δ.Υ. (17/10): 27 νέοι θάνατοι και 1.712 κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα - 19 κρούσματα στο ν. Καρδίτσας

Γνωστοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής 17 Οκτωβρίου 2021 από τον Ε.Ο.Δ.Υ. η ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορονοϊό.

Εκτροχιασμός αμαξοστοιχίας κοντά στον σιδηροδρομικό σταθμό Θεσσαλονίκης

Εκτροχιασμός μηχανής επιβατικής αμαξοστοιχίας σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου προς Κυριακή, στην περιοχή του Σιδηροδρομικού Σταθμού Θεσσαλονίκης, κοντά στις αποβάθρες επιβίβασης και αποβίβασης επιβατών.

Οι πληρωμές από Υπ. Εργασίας, e-ΕΦΚΑ και ΟΑΕΔ για την περίοδο 18-22 Οκτωβρίου

H πληρωμή της οικονομικής ενίσχυσης για το πρόγραμμα «ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ» για το Σεπτέμβριο περιλαμβάνεται στον προγραμματισμό των πληρωμών του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων για την επόμενη εβδομάδα.

Εμβολιασμοί από την Κινητή Μονάδα της 5η ΥΠΕ στον προαύλιο χώρο του Ι.Ν. της Ζωοδόχου Πηγής στο Αργυροπούλι

Σήμερα  η κινητή μονάδα  της 5ης Υ.Πε.  πραγματοποίησε εμβολιασμούς  στον προαύλιο χώρο του Ιερού  Ναού της Ζωοδόχου Πηγής  στο Αργυροπούλι.

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ