.
.

Τετάρτη, 20 Οκτωβρίου 2021

Αλλαγή δεδομένων και κάλπες παντού για τις εσωκομματικές εκλογές της Ν.Δ. στο ν. Καρδίτσας

Μπορεί ο αριθμός των υποψηφίων για τις εσωκομματικές εκλογές της Ν.Δ. στην Καρδίτσα να μην άλλαξε, άλλαξε όμως η διαδικασία που θα ακολουθηθεί για την ανάδειξη της νέας Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας -ΔΕΕΠ (πρώην ΝΟΔΕ), των ΔΗΜΤΟ και των συνέδρων.

Υπογράφεται η σύμβαση για την ολοκλήρωση του παράπλευρου δικτύου της Ε.Ο. Τρικάλων - Λάρισας στο τμήμα Πετρωτό-Γεωργανάδες- Κλοκωτός

Ολοκληρώνεται το παράπλευρο οδικό δίκτυο της ε.ο. Τρικάλων - Λάρισας, στο τμήμα Πετρωτό – Γεωργανάδες - Κλοκωτός.

Σύλλογος Γυναικών Καρδίτσας: Όλες στον αγώνα για ενίσχυση του δημόσιου συστήματος υγείας

Ο Σύλλογος γυναικών Καρδίτσας καλεί τις γυναίκες της πόλης και των χωριών μας να πάρουν μέρος στην απεργιακή κινητοποίηση που διοργανώνει η Ένωση Νοσοκομειακών γιατρών του νοσοκομείου Καρδίτσας στην πύλη του νοσοκομείου την Πέμπτη 21/10/2021 και ώρα 11:00 πμ.

Αντικαθίσταται το αρδευτικό δίκτυο στο Βλαχογιάννι

Δίνεται λύση στο αρδευτικό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι αγρότες στο Βλαχογιάννι, μετά το σεισμό του Μαρτίου αντικαθιστώντας αντλητικό συγκρότημα και τοποθετώντας νέο υπόγειο δίκτυο άρδευσης.

ΕΠΣ Καρδίτσας: Το πρόγραμμα των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων για το Σαββατοκύριακο (23-24/10)

Από την ΕΠΣ Καρδίτσας γνωστοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (20/10) το πρόγραμμα των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων για το προσεχές Σαββατοκύριακο 23 και 24 Οκτωβρίου.

Ανακοίνωση της Εφορευτικής Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας Καρδίτσας για τις εσωκομματικές εκλογές της Ν.Δ.

Στις 24 Οκτωβρίου 2021 θα διεξαχθούν πανελλαδικά οι εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη των νέων αιρετών Διοικήσεων των Κομματικών Οργάνων της Ν.Δ., καθώς και οι εκλογές για την ανάδειξη των Συνέδρων του κόμματος, σύμφωνα με τις διατάξεις του Κανονισμού Πανελλαδικής Οργάνωσης και του Καταστατικού του Κόμματος της Νέας Δημοκρατίας.

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ