.
.
.
.
.

Τετάρτη, 27 Οκτωβρίου 2021

Πέντε ιδιωτικές κλινικές σε Θεσσαλονίκη, Λάρισα και Βόλο θα δέχονται περιστατικά COVID-19

Το Υπουργείο Υγείας, παρακολουθώντας τα επιδημιολογικά δεδομένα σε όλη τη χώρα και ιδιαίτερα στις περιοχές που έχουν αυξημένο ιικό φορτίο, όπως η Βόρεια Ελλάδα και η Θεσσαλία, επεκτείνει τη συνεργασία του Εθνικού Συστήματος Υγείας (ΕΣΥ) με τον ιδιωτικό τομέα Υγείας.

Δίκτυο Αγράφων: Αρνητική γνωμοδότηση από το ΥΠ.ΕΝ. για τα αιολικά σε Γραμμένη - Τούρλα - Καρνώπι και Μίχος - Βοϊδολίβαδο - Απελίνα

Ακόμα μία σημαντικά θετική εξέλιξη στον αγώνα για την ακύρωση των δυο αιολικών στα Άγραφα στην Νιάλα (Γραμμένη-Τούρλα-Καρνώπι) και στον Αγ.Νικόλαο (Μίχος-Βοιδολίβαδο-Απελίνα) αποτελεί η Αρνητική Γνωμοδότηση της Δ/νσης Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών του ΥΠΕΝ.

Ο Σύλλογος των Απανταχού Καρδιτσιωτών τίμησε την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940

Ο Σύλλογος των Απανταχού Καρδιτσιωτών τίμησε με κάθε επισημότητα την Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940, με την κατάθεση στεφάνου στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, στα πλαίσια των επίσημων εκδηλώσεων της Πολιτείας για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου, εκπροσωπώντας την Καρδίτσα και τη Θεσσαλία.

Χάρτης Ε.Ο.Δ.Υ.: Στα κόκκινα παραμένει εκ νέου η Π.Ε. Καρδίτσας - Προστέθηκαν άλλες 5 περιφερειακές ενότητες

Στην "κόκκινη ζωνη" στον επιδημιολογικό χάρτη του Ε.Ο.Δ.Υ. παραμένει για μια ακόμα εβδομάδα η Π.Ε. Καρδίτσας ενώ από σήμερα, Τετάρτη 27 Οκτωβρίου προστέθηκαν στην ίδια ζώνη οι Π.Ε. Αρκαδίας, Αχαΐας, Ζακύνθου, Ιωαννίνων και Μεσσηνίας.

ΕΠΣ Καρδίτσας: Το πρόγραμμα των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων για το Σαββατοκύριακο (30-31/10 και 4/11)

Το πρόγραμμα των αγώνων για το Σαββατοκύριακο 30-31 Οκτωβρίου καθώς και για τα εξ αναβολής παιχνίδια της 4ης Νοεμβρίου γνωστοποίησε η ΕΠΣ Καρδίτσας το απόγευμα της Τετάρτης (27/10).

Ε.Ο.Δ.Υ. (27/10): 63 νέοι θάνατοι και 3.651 κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα - 40 κρούσματα στο ν. Καρδίτσας

Γνωστοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 27 Οκτωβρίου 2021 από τον Ε.Ο.Δ.Υ. η ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορονοϊό.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ