.
.

Κυριακή, 03 Οκτωβρίου 2021

Νεκρός εντοπίστηκε 58χρονος αγνοούμενος κυνηγός στα ορεινά της Πύλης

Τραγική κατάληξη είχε περιπέτεια η περιπέτεια 58χρονου κυνηγού από τη Μαγνησία, του οποίου η τύχη αγνοείτο από σήμερα το μεσημέρι, όταν με άλλους τρεις φίλους του κυνηγούς, μετέβησαν για κυνήγι πέρδικας σε κυνηγότοπο του Μοσχόφυτου στο Δ. Πύλης.

Επετειακή εκδήλωση της Π.Θ. στο Ζάππειο: «Η Θεσσαλία είναι το ιδεολογικό εργαστήρι του Διαφωτισμού που οδήγησε στην Επανάσταση του 1821»

Η καθοριστική συμβολή της Θεσσαλίας  στην  ιδεολογική προετοιμασία της ελληνικής επανάστασης του 1821 αναδείχτηκε στην εκδήλωση που οργάνωσε η Περιφέρεια Θεσσαλίας στο Ζάππειο Μέγαρο, στο πλαίσιο της Επετειακής Έκθεσης Ελλάδα 1821-2021.

Οι πληρωμές από Υπ. Εργασίας, e-ΕΦΚΑ και ΟΑΕΔ για την περίοδο 4-8 Οκτωβρίου

Η καταβολή της αποζημίωσης ειδικού σκοπού στους εργαζομένους των οποίων οι συμβάσεις τέθηκαν σε αναστολή κατά το Σεπτέμβριο περιλαμβάνεται μεταξύ των προγραμματισμένων πληρωμών από υπουργείο Εργασίας Κοινωνικών Υποθέσεων, e-ΕΦΚΑ και ΟΑΕΔ και ΟΠΕΚΑ για την εβδομάδα 4-8 Οκτωβρίου.

Λαμία: Σε κρίσιμη κατάσταση μετά από τροχαίο 34χρονος δικυκλιστής

Τροχαίο με σοβαρό τραυματισμό δικυκλιστή μετά από εκτροπή δικύκλου στο ύψος της Βιομηχανίας Γάλακτος Λαμίας, σημειώθηκε γύρω στις 16:45’ το απόγευμα της Κυριακής (3/10).

Ε.Ο.Δ.Υ. (3/10): 31 νέοι θάνατοι και 1.165 κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα - 21 κρούσματα στο ν. Καρδίτσας

Γνωστοποιήθηκε το απόγευμα του Κυριακής 3 Οκτωβρίου 2021 από τον Ε.Ο.Δ.Υ. η ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορονοϊό.

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ