.
.
.
.
.

Πέμπτη, 11 Νοεμβρίου 2021

Οι δεινόσαυροι δε θα «βρυχηθούν» τα Χριστούγεννα στην Καρδίτσα

Μπορεί οι φορείς (Επιμελητήριο και Δήμος) να συμφώνησαν για την ανάπτυξη του πάρκου των δεινοσαύρων στο Παυσίλυπο αλλά η πανδημία αμφισβήτησε σοβαρά και τελικά οδήγησε στην ακύρωση αυτής της συμφωνίας.

Συνάντηση του Βουλευτή της Ν.Δ. ν. Καρδίτσας Γ. Κωτσού με τον Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Σπ. Λιβανό

Η επιστροφή του ειδικού φόρου κατανάλωσης και ο εκσυγχρονισμός των δικτύων άρδευσης του ΤΟΕΒ Ταυρωπού και Υπέρειας – Ορφανών Καρδίτσας βρέθηκαν στο επίκεντρο της συζήτησης μεταξύ άλλων κατά τη διάρκεια της συνάντησης που πραγματοποίησε ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας του Νομού Καρδίτσας κ. Γιώργος Κωτσός με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Σπήλιο Λιβανό.

Με έργα στην Ανάβρα ανταποδίδει τη … φιλοξενία η ΤΕΡΝΑ Α.Ε.

Η δωρεάν κατασκευή έργων υποδομής και άλλων παρεμβάσεων για τη βελτίωση της καθημερινότητας των κατοίκων στις περιοχές που  φιλοξενούν εργοτάξιά τους αποτελεί μια συνήθη πρακτική των μεγάλων κατασκευαστικών εταιρειών στη χώρα μας στο πλαίσιο της και της λεγόμενης εταιρικής κοινωνικής ευθύνης.

Στο «Αντ. Τρίτσης» εντάχθηκε η «Κατασκευή ανοιχτού Ποδηλατοδρομίου στο Βόλο»

Την ένταξη του έργου «Κατασκευή ανοιχτού Ποδηλατοδρομίου στο Βόλο» στο χρηματοδοτικό πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» με συνολικό προϋπολογισμό 7,7 εκατομμύρια ευρώ ανακοίνωσαν σήμερα ο αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας και ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

Ε.Ο.Δ.Υ. (11/11): 67 νέοι θάνατοι και 6.801 κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα - 84 κρούσματα στο ν. Καρδίτσας

Γνωστοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 11 Νοεμβρίου 2021 από τον Ε.Ο.Δ.Υ. η ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορονοϊό.

Μαθαίνει αντίπαλο για το κύπελλο την Πέμπτη 18 Νοεμβρίου η Αναγέννηση

Την Πέμπτη 18 Νοεμβρίου στις 12:00 θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις της Ε.Π.Ο. στο Πάρκο Γουδή, χωρίς την παρουσία κοινού και δημοσιογράφων, η κλήρωση της 6ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος 2021-22.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ