.
.
.
.

Παρασκευή, 19 Νοεμβρίου 2021

Η Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ - Π.Σ. Καρδίτσας για την πανθεσσαλική συνέντευξη Τύπου με θέμα: «Διαχείριση των υδάτων της Θεσσαλίας»

Συνέντευξη Τύπου με θέμα: «Διαχείριση των υδάτων της Θεσσαλίας», παρουσία του τομεάρχη Ενέργειας και Περιβάλλοντος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Σωκράτη Φάμελλου, διοργάνωσαν στη Λάρισα οι Ν.Ε. Καρδίτσας, Λάρισας, Μαγνησίας και Τρικάλων του κόμματος.

Ευρεία σύσκεψη φορέων στο Εργατικό Κέντρο: «Να πλημμυρίσει η πλατεία» για το Νοσοκομείο Καρδίτσας και την Υγεία (+Φώτο +Βίντεο)

Την ανάγκη να υπάρξει μαζική συμμετοχή στο Πανκαρδιτσιώτικο συλλαλητήριο για την Υγεία που θα διοργανωθεί την ερχόμενη Παρασκευή 26 Νοεμβρίου στις 6.30 το απόγευμα στην Κεντρική Πλατεία της Καρδίτσας υπογράμμισαν οι εκπρόσωποι των φορέων που συμμετείχαν σε ευρεία σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στο Εργατικό Κέντρο Καρδίτσας.

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο αστυνομικός από τα Τρίκαλα που κατηγορήθηκε για ασέλγεια στην 4χρονη κόρη του

Τις απογευματινές ώρες της Παρασκευής (19/11) σύμφωνα με το trikalaola.gr, βγήκε η απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα μετά την απολογία του τρικαλινού αστυνομικού που είχε κατηγορηθεί από την πρώην σύζυγό του για ασέλγεια στην 4χρόνη κόρη του.

Αυτοψία προέδρου ΠΕΔ Θεσσαλίας στα έργα Αχελώου και στην περιοχή που έχει χωροθετηθεί το φράγμα Μουζακίου

Το Σάββατο 20/11/2021, το Διοικητικό Συμβούλιο της Περιφερειακή Ένωση Δήμων Θεσσαλίας διοργανώνει στη Λάρισα μια πολύ σημαντική ημερίδα για το υδατικό πρόβλημα της Θεσσαλίας, στην οποία θα συμμετάσχει ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Κώστας Σκρέκας, βουλευτές της περιφέρειάς μας, αυτοδιοικητικοί και πολλοί εξειδικευμένοι επιστήμονες.

15 συμβασιούχους θα προσλάβει ο Δήμος Παλαμά

Σε 15 προσλήψεις συμβασιούχων προχωρά ο Δήμος Παλαμά μετά από σχετική απόφαση που έλαβε ομόφωνα η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου στο πλαίσιο των αυξημένων απαιτήσεων λόγω της πανδημίας, για τις ανάγκες της υπηρεσίας τεχνικών έργων, διότι στο Δήμο Παλαμά το υφιστάμενο ανθρώπινο δυναμικό δεν είναι επαρκές.

Απώλεια αγώνων, αφαίρεση βαθμών και χρηματικό πρόστιμο σε Καβάλα και Ζάκυνθο και τη μη συμμετοχή τους στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος

Με ποινή απώλειας των αγώνων τους, αφαίρεση 3 βαθμών και  χρηματικό πρόστιμο τιμωρήθηκαν Καβάλα και Ζάκυνθος από  Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Super League 2 για τη μη συμεμτοχή τους στους αγώνες της 1ης αγωνιστικής.

Ε.Ο.Δ.Υ. (19/11): 91 νέοι θάνατοι και 7.805 κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα - 101 κρούσματα στο ν. Καρδίτσας

Γνωστοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 19 Νοεμβρίου 2021 από τον Ε.Ο.Δ.Υ. η ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορονοϊό.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ