.
.
.
.
.

Σάββατο, 20 Νοεμβρίου 2021

Νέα παράταση στο έργο ενεργειακής αναβάθμισης του 2ου - 5ου Γυμνασίου - 2ου Λυκείου Καρδίτσας

Τη χορήγηση νέας τρίμηνης παράτασης προθεσμίας εκτέλεσης του έργου «Σχέδιο ενεργειακής αναβάθμισης και εξοικονόμησης ενέργειας στο υφιστάμενο σχολικό κτίριο του 2ου - 5ου Γυμνασίου – 2ου Λυκείου Καρδίτσας» αποφάσισε η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Καρδίτσας κάνοντας δεκτή την εισήγηση της τεχνικής υπηρεσίας που συναινούσε στο σχετικό αίτημα του αναδόχου. 

O όμιλος Τοπικής Ιστορίας του Πειραματικού Γυμνασίου Καρδίτσας στο Μουσείο Πόλης

Την Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2021, μετά την καθιερωμένη σχολική εκδήλωση για να τιμηθεί η επέτειος του Πολυτεχνείου, ο όμιλος Τοπικής Ιστορίας του Πειραματικού Γυμνασίου Καρδίτσας επισκέφτηκε το Μουσείο Πόλης στο κέντρο της Καρδίτσας, απέναντι από το άλσος του Παυσιλύπου και παράπλευρα του μητροπολιτικού Ναού Κωνσταντίνου και Ελένης.

Εθιμοτυπική επίσκεψη της ΔΗΜ.Τ.Ο Ν.Δ. Αργιθέας στους Βουλευτές της Ν.Δ. του ν. Καρδίτσας

Σήμερα Σάββατο 20/11/2021 ο πρόεδρος ΔΗΜ.Τ.Ο Αργιθέας Ιωάννης Κωνσταντέλλος και ο γραμματέας Τασιάς Βασίλειος παρουσία και του προέδρου της ΔΕΕΠ ΝΔ Καρδίτσας Τσιούκη Λάμπρου

Παιδάκι 2,5 ετών έχασε τη ζωή του στη Ρόδο

Ένα παιδί ηλικίας μόλις 2,5 ετών έχασε τη ζωή του στη Ρόδο. Σύμφωνα με πληροφορίες της «Ροδιακής», το νήπιο μεταφέρθηκε από τους οικείους του προχθές το απόγευμα στο νοσοκομείο της Ρόδου, χωρίς τις αισθήσεις του, προκειμένου να του δοθεί η απαραίτητη ιατρική φροντίδα.

Θεσσαλονίκη: 53χρονη νεκρή από φωτιά σε διαμέρισμα

Μια 53χρονη γυναίκα έχασε τη ζωή της μετά από φωτιά που ξέσπασε γύρω στις τέσσερις το απόγευμα σε διαμέρισμα στην περιοχή της Χαριλάου επί της οδού Νικολάου Πλαστήρα στη Θεσσαλονίκη.

Πραγματοποιήθηκε η ημερίδα της ΠΕΔ Θεσσαλίας με θέμα το "υδατικό πρόβλημα της Θεσσαλίας"

Το υδατικό πρόβλημα της Θεσσαλίας ήταν το αντικείμενο ημερίδας που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το πρωί του Σαββάτου στο ξενοδοχείο Imperial Hotel στη Λάρισα , με πρωτοβουλία της Περιφερειακής Ένωσης Θεσσαλίας (ΠΕΔΘ) , υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Α2 μπάσκετ: Συνεχίζει αήττητος ο ΑΣΚ - Δύσκολη εντός έδρας νίκη επί της ομάδας του Μαρουσίου (+Φώτο +Βίντεο)

Αήττητος συνεχίζει την πορεία του στο πρωτάθλημα της Α2 ο ΑΣΚ ο οποίος πήρε την 6η του νίκη στη διοργάνωση επικρατώντας εντός έδρας του Αμαρουσίου με 75-72.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ