.
.
.
.
.

Τρίτη, 23 Νοεμβρίου 2021

Επιστροφή στην ...κανονικότητα για τη σύνθεση του Δ.Σ. των Λουτρών Σμοκόβου!

Στο Δημοτικό Συμβούλιο Σοφάδων συζητήθηκε εκ νέου το απόγευμα της Τρίτης (23/11) η σύνθεση των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου των Λουτρών Σμοκόβου μετά το ...κόκκινο που "άναψε" η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας - Στ. Ελλάδας μετά από σχετική προσφυγή του επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας κ. Μπ. Παπαδόπουλου.

Αν. Λοβέρδος από την Καρδίτσα: "Θέλουμε το ΠΑΣΟΚ να γίνει ξανά μαγνήτης για τις λαϊκές πλειοψηφίες" (+Φώτο +Βίντεο)

Ανοιχτό κάλεσμα σε όλους τους πολίτες μέλη και φίλοι του κόμματος και όχι μόνο να συμμετάσχουν μαζικά στις εκλογές της 5ης Δεκεμβρίου κάνοντας την ημέρα αυτή  γιορτή Δημοκρατίας και να τον εμπιστευτούν για να ξεκινήσει από το ίδιο κιόλας βράδυ την προσπάθειά του να ξανακάνει το ΠΑΣΟΚ – «γιατί ΠΑΣΟΚ θα λέγεται το κόμμα» όπως τόνισε κατηγορηματικά-

Ερωτήσεις για προβλήματα από τον "Ιανό" και αδέσποτα απαντήθηκαν στο Δ.Σ. Καρδίτσας

Σε σειρά επίκαιρων ερωτήσεων από τους δημοτικούς Συμβούλους κλήθηκε να απαντήσει η Δημοτική Αρχή Καρδίτσας κατά τη διάρκεια του Δημοτικού Συμβουλίου της Τρίτης 23 Νοεμβρίου.

Δημοτικό Συμβούλιο Καρδίτσας: Έγκριση διαφορετικού ψηφίσματος για την υγεία από αυτό των φορέων

Το ψήφισμα των 38 φορέων του νομού, ενόψει του πανκαρδιτσιώτικου συλλαλητηρίου την προσεχή Παρασκευή 26 Νοεμβρίου, δεν έλαβε την έγκριση του Δημοτικού Συμβουλίου Καρδίτσας, παρότι αποφασίστηκε η συμμετοχή του Δήμου στην κινητοποίηση.

Δεν μπήκε στο "τραπέζι" το ψήφισμα των υγειονομικών του ν. Καρδίτσας στη συνεδρίαση του Δ.Σ. Σοφάδων

Αρνητικά τάχθηκε η πλειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου Σοφάδων στη συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης 23 Νοεμβρίου στο ψήφισμα που κατέληξαν 38 σωματεία και φορείς του ν. Καρδίτσας μετά από πρωτοβουλία της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείου και Κ.Υ. Καρδίτσας και με αφορμή το πανκαρδιτσιώτικο συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Παρασκευής 26 Νοεμβρίου στην Καρδίτσα με θέμα τα σοβαρά προβλήματα που έχει επιφέρει η πανδημία στο σύστημα υγείας.

Ανακοίνωση της Δ.Π.Ε. Καρδίτσας για την αναστολή της δια ζώσης λειτουργίας της υπηρεσίας το διάστημα 19-28 Νοεμβρίου

Κατόπιν διάγνωσης τριών υπαλλήλων της Υπηρεσίας μας με covid-19 (εργαστηριακά επιβεβαιωμένων) και δυνάμει της αριθμ. 456023/22-11-2021 γνωμοδότησης της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας, αναστέλλεται η λειτουργία της Διεύθυνσης Π.Ε Καρδίτσας για 10 ημέρες από 19-11-2021 έως και 28-11-2021 για την προστασία της δημόσιας υγείας.

Επετειακή εκδήλωση της Πανθεσσαλικής Στέγης για τα "140 Χρόνια Ελεύθερη Θεσσαλία"

Η Ομοσπονδία Θεσσαλικών Σωματείων Αττικής «Η ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΗ ΣΤΕΓΗ», στo πλαίσιo των καταστατικών της δεσμεύσεων, σας προσκαλεί να παρευρεθείτε στην τιμητική επετειακή εκδήλωση με τίτλο "140 Χρόνια Ελεύθερη Θεσσαλία" που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2021, στον Ι.Ν. Αγίας Αικατερίνης (Γαληνού & Χαιρεφώντος – Πλάκα), στις 10.15 π.μ. (Πέρας Προσέλευσης 10:30 π.μ).

Υπογράφεται η σύμβαση για την παράκαμψη του Χιονοδρομικού Κέντρου Πηλίου

Υπογράφεται το επόμενο διάστημα η σύμβαση του έργου για την κατασκευή του έργου της παράκαμψης του Χιονοδρομικού Κέντρου Πηλίου προϋπολογισμού 4,4 εκατ. ευρώ που χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ