.
.
.
.
.

Παρασκευή, 26 Νοεμβρίου 2021

Εγκρίθηκαν χρηματοδοτήσεις από το "Πράσινο Ταμείο" για τους Δήμους Αργιθέας, Λίμνης Πλαστήρα και Σοφάδων

Χρηματοδότηση για μελέτες δημιουργίας σταθμών φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων (ΣΦΗΟ) εξασφάλισαν από το "Πράσινο Ταμείο" τρεις δήμοι της Π.Ε. Καρδίτσας.

Λαϊκή Συσπείρωση Θεσσαλίας: "Να ανακληθεί η απαράδεκτη απόφαση δραστικής μείωσης των χειρουργείων στα δημόσια νοσοκομεία"

Η 5η ΥΠΕ (Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδας), μετά από απόφαση του Υπουργού Υγείας, για τα Νοσοκομεία της 5η ΥΠΕ, προχωρά για δεύτερη συνεχή χρονιά στην απαράδεκτη ενέργεια για περικοπή έως και 80% των προγραμματισμένων χειρουργικών επεμβάσεων στα δημόσια νοσοκομεία, στο όνομα της εξοικονόμησης προσωπικού και υποδομών για την αντιμετώπιση της επιδημίας COVID-19, μετατρέποντας έτσι το δημόσιο σύστημα υγείας σε σύστημα "μιας νόσου".

Μαζικό συλλαλητήριο φορέων στην Καρδίτσα: Κραυγή αγωνίας για το νοσοκομείο και τις δομές υγείας του νομού (+Φώτο +Βίντεο)

Ηχηρό μήνυμα με αποδέκτη το αρμόδιο Υπουργείο Υγείας και την Κυβέρνηση ότι ο λαός της Καρδίτσας δεν θα μείνει αμέτοχος σε πράξεις ή παραλείψεις που υποβαθμίζουν την λειτουργία του Νοσοκομείου και των Κέντρων Υγείας της περιοχής μας την ώρα που δίνουν την «μητέρα των μαχών» για να ανταποκριθούν στην έξαρση της πανδημίας έχοντας ταυτόχρονα να διαχειριστούν και όλα τα υπόλοιπα ζητήματα της δημόσιας υγείας, έστειλε το μαζικό πανκαρδιτσιώτικο συλλαλητήριο που πραγματοποιήθηκε με δύσκολες καιρικές συνθήκες το απόγευμα της Παρασκευής (26/11) στην Κεντρική Πλατεία της πόλης.

Μήνυμα του Προέδρου της «Πανθεσσαλικής Στέγης», Δρ. Στεφάνου Γ. Κούτρα: «140 χρόνια ελεύθερη Θεσσαλία»

Θεσσαλές, οι

Ο εορτασμός των ιστορικών επετείων αποτελεί αφενός έκφραση σεβασμού απέναντι στους ιστορικούς αγώνες των προγόνων μας αφετέρου συμβάλουν στη σφυρηλάτηση της Εθνικής μας ταυτότητας.

Ε.Ο.Δ.Υ. (26/11): 86 νέοι θάνατοι και 6.602 κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα - 76 κρούσματα στο ν. Καρδίτσας

Γνωστοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 26 Νοεμβρίου 2021 από τον Ε.Ο.Δ.Υ. η ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορονοϊό.

Επιστολή Θ. Στάθη σε Κ. Καραμανλή για έναρξη των μεγάλων έργων αποκατάστασης του «Ιανού» και παράλληλες παρεμβάσεις στο Δήμο Μουζακίου

Επιστολή προς τον Υπουργό Υποδομών κ. Κώστα Καραμανλή, η οποία κοινοποιήθηκε στον αρμόδιο Υφυπουργό κ. Γιώργο Καραγιάννη και στη Γενική Γραμματέα κ. Μαρία – Έλλη Γεράρδη, απέστειλε ο Δήμαρχος Μουζακίου κ. Θεοφάνης Στάθης, με αφορμή τη σημαντική καθυστέρηση που παρατηρείται στην εκτέλεση των μεγάλων έργων αποκατάστασης του «Ιανού» στο Δήμο Μουζακίου.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ