.
.
.
.
.

Σάββατο, 27 Νοεμβρίου 2021

Δύο χρόνια αναζήτησης χώρου για το Διαδημοτικό καταφύγιο ζώων των 6 Δήμων της Π.Ε. Καρδίτσας

«Σύντομα θα είμαστε έτοιμοι να καταθέσουμε ολοκληρωμένη πρόταση για το διαδημοτικό καταφύγιο ζώων», δήλωσε κατά την διάρκεια του Δημοτικού Συμβουλίου της Τρίτης 23 Νοεμβρίου, ο δήμαρχος Καρδίτσας Βασίλης Τσιάκος.

Α2 μπάσκετ: Τα αποτελέσματα της 8ης αγωνιστικής

Την 8η αγωνιστική είχαμε να πραγματοποιείται το απόγευμα του Σαββάτου (27/11) στην Α2 μπάσκετ με εξαίρεση τον αγώνα του ΑΣΚ με τον Τρίτωνα που θα πραγματοποιηθεί το μεσημέρι της Κυριακής (28/11) και την αναμέτρηση Μαρούσι - Αγρίνιο που θα πραγματοποιηθεί στις 8 Δεκεμβρίου.

Αριστερή Παρέμβαση στη Θεσσαλία: "Να μην παραμείνουμε θεατές στο προδιαγεγραμμένο έγκλημα της Κυβέρνησης και του κεφαλαίου"

Δεκάδες θάνατοι με αυξητική τάση καθημερινά. Ασθενείς διασωληνωμένοι εκτός ΜΕΘ λόγω έλλειψης κλινών, κάποιοι εκ των οποίων καταλήγουν ενώ άλλοι αναμένουν ακόμη και σε ράντζα. Απελπιστικές περιγραφές των μαχόμενων υγειονομικών και δραματικές εκκλήσεις για την υποστελέχωση  της δημόσιας υγείας. Υγειονομικό προσωπικό εξαντλημένο.

Σε επιστημονική ημερίδα για την πρόληψη πλημμυρικών φαινομένων συμμετείχε ο Δήμαρχος Λ. Πλαστήρα

Επιστημονική διημερίδα με θέμα "Περιβάλλον και πρόληψη πλημμυρικών φαινομένων με φυσικούς τρόπους", πραγματοποιήθηκε στα Τρίκαλα το διήμερο 25 και 26 Νοεμβρίου.

Ε.Ο.Δ.Υ. (27/11): 82 νέοι θάνατοι και 5.870 κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα - 89 κρούσματα στο ν. Καρδίτσας

Γνωστοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 27 Νοεμβρίου 2021 από τον Ε.Ο.Δ.Υ. η ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορονοϊό.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ